Merak Ettiğimiz Parfümleri Burda Soralım

kızlar avonun Outspoken Fresh kokusunun numunesi geldi bana. menekşe kokuyor ama fresh de kokuyor kesinlikle öneririm çoook güzel ilkbaharda nefis gider....

Kızlar Narciso Rodriguez Essence Bayan Parfüm kullanan deneyen var mı? Pek bi merak ettim doğrusu... Ağır vanilyalı falansa hiç bakmayayım.

Oriflame my red ile paradise nasıl acaba ? kullanan varmı arkadaşlar

canım siparişler geldi. paradise çiçekli ama keskin bir koku. kalıcı olduğunu düşünüyorum kışlık ve çiçeksi diyebilirim. ama yanında gelen eclat klasiği düşününce eclat bin basar :) bir de vip night mı ne var yeni bir parfüm oriflame in, o da güzel bence...

kızlar duydunuzmu bilmiyorum ama guerlain paris insodence diye bir parfüm var bi tanıdığım kullanıyor kokusu çok hoşuma gitti bilginiz varmı :)
şimdiden teşekkürler . .

canim guerlain insolence edp kullaniyorum ben orjinal zaten acigini yapamiyorlar guerlainlarin mukkemel bi pudra menekse kokusu iris sandal agaci kirmizi meyveler var inanilmaz kalitrli sik elegan ve dikkat cekici bir parfum.ayni zamanda seda sayaninda favorisi mor olani kullaniyorum.edp digerleri edt mor olana bakmadiysan dene bende 25 tane parfum var orjinal hepside populer parfumler hic birini yarilayamadim bile ama bunu yilbasi indirimden 2. sisemi alicam dusun okadar miss kalici silaji yuksek bi parfum ki vazgecemiyorum fazla bilinmemesi aciginin benzememside artisi

inci özlü bir koku arıyorum tavsiye verirseniz çok çok sevinirim.çünkü hiçbir yerde bulamıyorum durunun inci özlü duş jelinin kokusuna benzer bir koku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…