jean paul cok agir bi kokudur.
ben doldurmasinida kullanmistim
ciddi söylüyorum bi damlasi bile haftalarca kiyafetlerimden cikmiyordu
birakin fs fis diye sürmeyi gercekten parmagimin ucuyla bi damla falan sürüyordum boynuma
cok hos büyüleyici bi kokusu var ama boi zaman sonra bikkinlik verdi bana kullanmiyorum 2 senedir
ama erkek parfümünün üzerine tanimam opuyorumnanaktan
ralp yaz için mükemmel bi koku..meyveli neşeli dikkat çekici hemde çok kalıcı..mutlaka bakmalısın..dolumuda çok güzel
narcıso kullandıgım parfumlerden bırı ve su an faworı parfumum bu ben pembesını kullanıyorum for him süper bir parfum normalde şekerlı koku sewmeme ramen bunu cok begendım tam yaz aylarına uygun bı koku ben orjınal kullanıyorum ama dp ye bı bak belkı acık vardırKızlar merak ettiğimiz parfümlerin isimleri bu başlık altında soralım.Ben uzun süredir Lolita kullanıyorum ama Versace Crystal Noir kokusunu merak ediyorum koklama fırsatım olmadı dp'de de varmı yokmu bilmiyorum.Kullanan varmı?
*Aslında Narciso Rodriguez ide çok merak ediyorum,adları pekte duyulmuş isimler dğeil sanırım.
Merhaba ben lolita lempicka'nın mor elma şişeli kokusunu çok merak ediyorum nasıldır günlük kullanılır mı açığı benziyor mudur falan bir yardım edebilirseniz çok sevinirim :)
Merhaba ben lolita lempicka'nın mor elma şişeli kokusunu çok merak ediyorum nasıldır günlük kullanılır mı açığı benziyor mudur falan bir yardım edebilirseniz çok sevinirim :)
Oriflame my red ile paradise nasıl acaba ? kullanan varmı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?