• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merak Ettiğimiz Parfümleri Burda Soralım

gi.em

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
1.129
10
116
Edirne
Kızlar merak ettiğimiz parfümlerin isimleri bu başlık altında soralım.Ben uzun süredir Lolita kullanıyorum ama Versace Crystal Noir kokusunu merak ediyorum koklama fırsatım olmadı dp'de de varmı yokmu bilmiyorum.Kullanan varmı?
*Aslında Narciso Rodriguez ide çok merak ediyorum,adları pekte duyulmuş isimler dğeil sanırım.

Son düzenleme:
ya bende jean paul kokularını merak ediyorum..gerçi çok eski kokular sanırım bunlar, ama bitanesi hoşuma gitmişti bayada ağır aslında ama alabilirim belki emin değilimm

jean paul cok agir bi kokudur.
ben doldurmasinida kullanmistim
ciddi söylüyorum bi damlasi bile haftalarca kiyafetlerimden cikmiyordu
birakin fs fis diye sürmeyi gercekten parmagimin ucuyla bi damla falan sürüyordum boynuma
cok hos büyüleyici bi kokusu var ama boi zaman sonra bikkinlik verdi bana kullanmiyorum 2 senedir

ama erkek parfümünün üzerine tanimam opuyorumnanaktan

jean paul cok agir bi kokudur.
ben doldurmasinida kullanmistim
ciddi söylüyorum bi damlasi bile haftalarca kiyafetlerimden cikmiyordu
birakin fs fis diye sürmeyi gercekten parmagimin ucuyla bi damla falan sürüyordum boynuma
cok hos büyüleyici bi kokusu var ama boi zaman sonra bikkinlik verdi bana kullanmiyorum 2 senedir

ama erkek parfümünün üzerine tanimam opuyorumnanaktan

cnm tşk ederim..ben bi deneyeyim bakalım normalde yoğun kokuları severim oyüzden nasıl olduğuna bi bakayım

Ralph Lauren Ralph ı çok merak ediyorum hiç fırsatım olmadı kokusuna bakmaya. Adidasın fruity rhythm (pembe olanı) diye bi parfümü var ona çok benziyormuş sanırm bnde şuan adidası kullanıyorum kokusuna bayılıyorum fakat çok hafif hiç kalıcı değil Ralph alırsam daha kalıcı olur diye dşünüyorum =) sizce nasıl bi koku Ralph? yardımcı olursanız sevinirm .)

Versace Crystal Noir hafif tatlı baharatlı çok hoş bir koku kış için güzel denemeni tavsiye ederim..
ralp 'ta meyveli yaz için mükemmel bir parfüm çokta kalıcıdır..

ralp yaz için mükemmel bi koku..meyveli neşeli dikkat çekici hemde çok kalıcı..mutlaka bakmalısın..dolumuda çok güzel

kızlar duydunuzmu bilmiyorum ama guerlain paris insodence diye bir parfüm var bi tanıdığım kullanıyor kokusu çok hoşuma gitti bilginiz varmı :)
şimdiden teşekkürler . .

Sexy Grafitii bayanssulusmilebayanssulusmile asla vazgeçemeyceğim parfümüm :)
ama paRis die bi paRfüm varmış onu meraK ediyorum bendee :)

Kızlar merak ettiğimiz parfümlerin isimleri bu başlık altında soralım.Ben uzun süredir Lolita kullanıyorum ama Versace Crystal Noir kokusunu merak ediyorum koklama fırsatım olmadı dp'de de varmı yokmu bilmiyorum.Kullanan varmı?
*Aslında Narciso Rodriguez ide çok merak ediyorum,adları pekte duyulmuş isimler dğeil sanırım.
narcıso kullandıgım parfumlerden bırı ve su an faworı parfumum bu ben pembesını kullanıyorum for him süper bir parfum normalde şekerlı koku sewmeme ramen bunu cok begendım tam yaz aylarına uygun bı koku ben orjınal kullanıyorum ama dp ye bı bak belkı acık vardır

Merhaba ben lolita lempicka'nın mor elma şişeli kokusunu çok merak ediyorum nasıldır günlük kullanılır mı açığı benziyor mudur falan bir yardım edebilirseniz çok sevinirim :)

Merhaba ben lolita lempicka'nın mor elma şişeli kokusunu çok merak ediyorum nasıldır günlük kullanılır mı açığı benziyor mudur falan bir yardım edebilirseniz çok sevinirim :)

lolita güzel bi koku, vanilyalı ve keskin

ama nasıl desem bi süre sonra beni boğuyor, mesela lancome hypnose da güzel ama o da aynı etkiyi yapıyor bana bi süre sonra aşırı boğucu oluyorlar

Kızlar selam. Avon Rare Gold'u C.Dior Jadore'a benzetenler var doğru mudur bu acaba?

Oriflame my red ile paradise nasıl acaba ? kullanan varmı arkadaşlar :12:

ben 15inden sonra paradise'ın minik şişesinden alıcam 11,5 tl falan. gelince nasıl olduğunu söylerim :12:
my red i ben de merak ediyorum bi de power'ı :23:

Son düzenleme:
Orıflame paradise çok güzel ve kalıcı bir koku ben şuan oruflame tapan biri bulamadığımdan alamıyorum malesef ama tavsiye ederim çok güzel

Back