• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merak ediyorumdaaa

selam hamilelik belirtilerim var amaadet oldum yerleşme kanaması az olur yoğun yaşayan oldumu hiç?

• çok merak ediyorum

OY: 1 50,0%
  • her zaman adet olunca ağrılar oluyordu bu sefer olmadı ama adetin böyle lekelenme

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

ederyaca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2017
25
11
3
32
selam arkadaşlar bir şeyi merak etdim bende hamilelik belirtileri vardı ama adet oldum yerleşme kanaması hafif lekelenme gibi oluyormuş hiç yoğun olan oldumu?

Yerleşme kanaması çok yoğun olmaz hafif kahverengi akıntılar ile olur en fazla biraz kırmızılık olur onun dışında zannetmiyorum

Yerleşme kanaması kahverengi veya açık pembe olur günlük pedde sakin hafif sürülmüş gibi durur doldurmaz yani içini

selam arkadaşlar bir şeyi merak etdim bende hamilelik belirtileri vardı ama adet oldum yerleşme kanaması hafif lekelenme gibi oluyormuş hiç yoğun olan oldumu?
Ben bu sitede birinden duymuştum normal adet olup hamile olduğunu ogrenen ve cevremde de çok duydum arkadaşım üstüne görmüş normal adet olmuş belirtide yasamamis diğer adet günü gecince doktora gitmiş direkt ultrasonla görmüşler bebeği şimdi doğurdu bile :)

Adet dönemine giren kadınlaRda aş erme mide bulantısı göğüslerde hassasıyet kasık agrısı v.b belirtiler olabilir bunlaRda gebelik belirtileriyle birebirdir. İçinizde şüphe varsa kan testi yaptırmanızı tavsıye ederim.

Ben ilk gebeliğimde adet olmuştum yani üstüne görmüştüm. Hatta benim annem kardeşime hamileykende aynı durumu yaşamış. Böyle bişey var yani. Yerleşme kanaması denilen akıntı 2. Veya 3. Aylarda geliyo. Bunuda yaşadım 12 haftalık hamileydim damla damla kahverengi akıntım gelmişti. Doktora gidip öğrenmiştim bu haftalarda yerleşme kanamasının olması normaldir diye. Özrllikle ilk gebelikte olması beklenirmiş.

Bi yakınım var canım doğum yapana kadar adet gördü normal bu ihtimalde var

Suanki gebeligimde adetten bir hafta once dollenme olmus. Adetliyken hamileydim. Hersey olabilir. Kontrole gittigimde kalp atisi vardi olcumleri adetime uymuyordu. Erken yumurtlamissin dedi dr.

Ben bu sitede birinden duymuştum normal adet olup hamile olduğunu ogrenen ve cevremde de çok duydum arkadaşım üstüne görmüş normal adet olmuş belirtide yasamamis diğer adet günü gecince doktora gitmiş direkt ultrasonla görmüşler bebeği şimdi doğurdu bile :)

Adet dönemine giren kadınlaRda aş erme mide bulantısı göğüslerde hassasıyet kasık agrısı v.b belirtiler olabilir bunlaRda gebelik belirtileriyle birebirdir. İçinizde şüphe varsa kan testi yaptırmanızı tavsıye ederim.
şu ana kadar adet döneminde hiç karşılaşmadım o yüzdü en merak etdim test yapmayada çekiniyorum üzülürüm diye

Ben ilk gebeliğimde adet olmuştum yani üstüne görmüştüm. Hatta benim annem kardeşime hamileykende aynı durumu yaşamış. Böyle bişey var yani. Yerleşme kanaması denilen akıntı 2. Veya 3. Aylarda geliyo. Bunuda yaşadım 12 haftalık hamileydim damla damla kahverengi akıntım gelmişti. Doktora gidip öğrenmiştim bu haftalarda yerleşme kanamasının olması normaldir diye. Özrllikle ilk gebelikte olması beklenirmiş.
her zamankinden az ama böyle pembemsi kahve rengi lekelenme değil biraz daha yoğun. evet benim anneannemde öyle olmuş

Back