Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merak ediyorumdaaa
- Konu Sahibi ederyaca
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anneolmakistiyorum bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
çok teşekkür ederimYerleşme kanaması çok yoğun olmaz hafif kahverengi akıntılar ile olur en fazla biraz kırmızılık olur onun dışında zannetmiyorum
- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 30
Ben bu sitede birinden duymuştum normal adet olup hamile olduğunu ogrenen ve cevremde de çok duydum arkadaşım üstüne görmüş normal adet olmuş belirtide yasamamis diğer adet günü gecince doktora gitmiş direkt ultrasonla görmüşler bebeği şimdi doğurdu bile :)selam arkadaşlar bir şeyi merak etdim bende hamilelik belirtileri vardı ama adet oldum yerleşme kanaması hafif lekelenme gibi oluyormuş hiç yoğun olan oldumu?
Ben ilk gebeliğimde adet olmuştum yani üstüne görmüştüm. Hatta benim annem kardeşime hamileykende aynı durumu yaşamış. Böyle bişey var yani. Yerleşme kanaması denilen akıntı 2. Veya 3. Aylarda geliyo. Bunuda yaşadım 12 haftalık hamileydim damla damla kahverengi akıntım gelmişti. Doktora gidip öğrenmiştim bu haftalarda yerleşme kanamasının olması normaldir diye. Özrllikle ilk gebelikte olması beklenirmiş.
- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
Bi yakınım var canım doğum yapana kadar adet gördü normal bu ihtimalde varselam arkadaşlar bir şeyi merak etdim bende hamilelik belirtileri vardı ama adet oldum yerleşme kanaması hafif lekelenme gibi oluyormuş hiç yoğun olan oldumu?
Ben bu sitede birinden duymuştum normal adet olup hamile olduğunu ogrenen ve cevremde de çok duydum arkadaşım üstüne görmüş normal adet olmuş belirtide yasamamis diğer adet günü gecince doktora gitmiş direkt ultrasonla görmüşler bebeği şimdi doğurdu bile :)
şu ana kadar adet döneminde hiç karşılaşmadım o yüzdü en merak etdim test yapmayada çekiniyorum üzülürüm diyeAdet dönemine giren kadınlaRda aş erme mide bulantısı göğüslerde hassasıyet kasık agrısı v.b belirtiler olabilir bunlaRda gebelik belirtileriyle birebirdir. İçinizde şüphe varsa kan testi yaptırmanızı tavsıye ederim.
her zamankinden az ama böyle pembemsi kahve rengi lekelenme değil biraz daha yoğun. evet benim anneannemde öyle olmuşBen ilk gebeliğimde adet olmuştum yani üstüne görmüştüm. Hatta benim annem kardeşime hamileykende aynı durumu yaşamış. Böyle bişey var yani. Yerleşme kanaması denilen akıntı 2. Veya 3. Aylarda geliyo. Bunuda yaşadım 12 haftalık hamileydim damla damla kahverengi akıntım gelmişti. Doktora gidip öğrenmiştim bu haftalarda yerleşme kanamasının olması normaldir diye. Özrllikle ilk gebelikte olması beklenirmiş.