merak edıyorum :)

erturkesra

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
16
0
6
34
İstanbul
merhaba kızlarr ben 7 haftalık hamıleyım merak ettıgım bebeğimin kalp atışlarını duyduk ve ben o gunden berı erkek olucagını hıssedıyorum sızdede olan varmı ve hıssettıgınız cıkıyomu cok merak edıyorum :))

öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım benim de 2.5 yaşında bir oğlum var ve bende hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren içime hep erkek olduğu doğuyordu nedense hiç kızım olacak diye düşünmedim ve gerçketn de erkek annesi oldum :)
bende kadınlar genelde hissediyorlar bebeğinin cinsiyetini :)

ben cinsiyetini ogrenecegim gune kadar icimde hic bir his yoktu ne olacagi konusunda ama tam hastaneye cinsiyetini ogrenmeye giderken esime bizim kizimiz olcak dedim ve kizimiz oldu nisanda 3yasina gircek :)

ben cinsiyetini ogrenecegim gune kadar icimde hic bir his yoktu ne olacagi konusunda ama tam hastaneye cinsiyetini ogrenmeye giderken esime bizim kizimiz olcak dedim ve kizimiz oldu nisanda 3yasina gircek :)

maaşallah Allah hayırlı evlat etsin uzun ömürler versin inş canım :)

bende hıssettım hamıle oldugumu ogrendım nedense oglum olacak dedım yanlız bız cınsıyetını cok gec ogrendık tertı bebegım 5 aylık tı ogrendıgımde etraftan hep kızın olur karnın asagıda falan dıyenler oldu ama ben ısrarla oğlum olacak dedım nıtekım oğlum olacak Allah nasıp ederse annenın ıcıne dogarmıs oyle derler. Allah sağlıklı bebek nasığp etsın sızede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…