• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merak ediyorum?

Princess of Rain

♥ ♥ My Little Princess♥ ♥
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
3.749
3
156
İngiltere
merhabalar bilmiyorum tek benmi goruyorum :kedi:yoksa baska uyelerde yoruyormu sengözlerimebaksanabbazen foruma mor renkli uyeler geliyor(ufo gibi)kaydirigubbakcemile3 kim bu uyelerimiz bilgisi olan varmi?ben merak ettim de yani mor yazili uyelerde moderator yada forum gorevlisimi:uhm:

kendimden ornek vereyim

aynen bu sekildeler morlar Princess of Rainzemuszemus

Merhaba ;
Siteye yeni üye olmuş, ancak üyelikleri onaylanmamış olan arkadaşlar mor renkte görünür nikleri canım.yerimseniben

Son düzenleme:
merhaba benim profil resmim orjinalinde hareketli ama mesaj yazdığım alanlarda hareketsiz bir resim oluyor neden acaba birde benim ifadelerim bir süredir deaktif oldu nasıl çözebilirim,teşekkür ederim.

merhaba benim profil resmim orjinalinde hareketli ama mesaj yazdığım alanlarda hareketsiz bir resim oluyor neden acaba birde benim ifadelerim bir süredir deaktif oldu nasıl çözebilirim,teşekkür ederim.

Merhabalar kullanmış olduğunuz avatarın büyüklüüğü 123px × 112px
Ama sitemizde kullanacağınız avatar büyüklüğü 80*80px byüklüğünde olmalıdır.Eğer bu boyutların üzerinde olursa bu şekilde hareket özelliğini kaybeder.

Deaktif derken anlayamadım pardon?
Ama tüm gülümsemelerin görünmesi için Gelişmiş mesaj olarak yazarsanız tüm gülümsemeler görünecektir..
Hızlı mesaj kısmından da
smilie.gif
bu tercihten tüm gülümsemeleri kullanabilirsiniz.

ayy aynı benopuyorumnanaktan
ben de bunu merak etmiştim ilk üyeliğim vakitlerinde.
Pembe mor yeşil mavi gri...
biz mi seçiyoruz demiştim hayır biz seçmiyormuşuz.
Yeni üyler mor
banlı üyeler gri.
modlar mavi
kürklüler kırmızı
biz gibilerde siyahzemuszemus

Merhabalar kullanmış olduğunuz avatarın büyüklüüğü 123px × 112px
Ama sitemizde kullanacağınız avatar büyüklüğü 80*80px byüklüğünde olmalıdır.Eğer bu boyutların üzerinde olursa bu şekilde hareket özelliğini kaybeder.

Deaktif derken anlayamadım pardon?
Ama tüm gülümsemelerin görünmesi için Gelişmiş mesaj olarak yazarsanız tüm gülümsemeler görünecektir..
Hızlı mesaj kısmından da
smilie.gif
bu tercihten tüm gülümsemeleri kullanabilirsiniz.

teşekkür ederim
deaktif derken;ifadeleri tıkladığımda açamıyorum,hiç açılmıyor,bir süre öncesine kadar gayet güzel kullanıyordum,sonra birden açamaz oldum,geçici bir durum diye düşündüm ama geçmedi, hatta şimdi buraya gülümseme koysam ne güzel olurdu ama gelmiyor.

merak ediyorum öyleyse varımkaydirigubbakcemile3
bende bu renk hususunu merak ediyorum bazı modlar mavi bazıları yeşil, neden?

ay kizlar sagolun ya opuyorumnanaktanbilgilendirdiginiz icin catliyacaktimmafoldumben meraktan ya cok sagolun haha ne merakliyim yaaaaaaa:kedi:

teşekkür ederim
deaktif derken;ifadeleri tıkladığımda açamıyorum,hiç açılmıyor,bir süre öncesine kadar gayet güzel kullanıyordum,sonra birden açamaz oldum,geçici bir durum diye düşündüm ama geçmedi, hatta şimdi buraya gülümseme koysam ne güzel olurdu ama gelmiyor.

Rica ederim yerimseniben
Sanırım bu teknik bir sorun olabilir,bilgisayarınız ile alakalı olabilir CADIARZU
Sizde en sık kullandığınız gülümsemelerin isimlerini ezberleyerek yazarsanız da gülümsemeler görünecektir.
adszeqc.png

Mesela resmin eklediğim gibi yerden tıkladığınızda gülümsemeler görünmüyormu aceba?fisfisfis

teşekkür ederim cevabınaŞeniz
ama arada ne fark var ki, vallaha bilmiyorum, çokmu cahilim nekaydirigubbakcemile3

Konu sorumluları her bölümde yetkileri açık olup,uyarı verme ve banlama yetkileri vardır.
Yeşil olan Editör arkadaşlarımız ise sadece sorumlu olduğu bölümlerle alakalı işlem yapma yetkileri vardır.:1rolleyes:

teşekkür ederim

Sanırım aynı sorunu paylasıyoruz senınle.

Gulumsemeler olmuyor, oft akmıyor, bırden fazla alıntı yapılamıyor, mesaj panelınden edıtır degısmıyor dolayısıyla da resım eklenemıyor vs vs

Bu tıp sorunları bende yasıyorum ısyerındekı pc de.

Ama evde yok bu sorunum once ayarlardan dıye dusundum kurcaladım felan ama yok olmadı.Sonra kullandıgım fıltre programından kaynaklandıgını ogrendım.

Sende bu sorunları yasıyosan acaba pc de bı takım yasaklara takılıyor olabılır mı?

hıııım teşekkür ederim Adıvara.s.
kızlar demekki mavilere daha çok yalakalık yapcazkaydirigubbakcemile3
şakaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

Sanırım aynı sorunu paylasıyoruz senınle.

Gulumsemeler olmuyor, oft akmıyor, bırden fazla alıntı yapılamıyor, mesaj panelınden edıtır degısmıyor dolayısıyla da resım eklenemıyor vs vs

Bu tıp sorunları bende yasıyorum ısyerındekı pc de.

Ama evde yok bu sorunum once ayarlardan dıye dusundum kurcaladım felan ama yok olmadı.Sonra kullandıgım fıltre programından kaynaklandıgını ogrendım.

Sende bu sorunları yasıyosan acaba pc de bı takım yasaklara takılıyor olabılır mı?

evet olabilirdee neden önce kullanıyordum sonra ne olduda kullanamaz oldum anlamadım
bi deneme yapayım isimlerini yazınca çıkacakmı bakalım opuyorumnanaktan

hemde nasıl meraklısın bununla ilgili konu açtığına göre...opuyorumnanaktan
benimde dikkatimi çekti..:delphin:

ama haksizmiyim canim ya insan goruyor acaba bunlar neden morlu morlu diyi insan haha kaydirigubbakcemile3konu acmasam nasil ogrencektim CADIARZUen iyisi konu acmak hem benden baska merak edenler varmis emme konu acmaya cesaret edilmemis zanimca hahakaydirigubbakcemile3sakka lllloooooooo:kedi:

Back