Merak ediyorum kızlaaaarrrrrr......

nurcandogu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
361
2
Kızlar Muhtemel doğum tarihim 4 Aralık. Benim merak ettiğim bir konu var. Acaba doğuma kaç hafta kala doğum yapsam normal olur. Yani herşeyin yolunda gittiğini farzedersek kaç hafta kala bebek gelse korkacak bi durum olmaz. Benim 7 haftam kaldı annem 2 hafta kala beklemeye başlayabilirsin gelirse normaldir dedi. Sizlerinde fikirlerini almak istiyorum. Çok heyecanlıyız eşimle... :uhm:

benim kardesim 3 hafta onceden dogum yapti,yegenim saglikli cok sukur,suan tam 7 gunluk:ecrin_bebek:

sanada hayirli dogum ve saglikli evlat dilerim:Saruboceq:

canım benimde muhtemel doğum 14 nisan doktorum bana sezeryan dedi bazı nedenlerden dolayı ayın 4-5 gibi hazırlıklı olmamaı söylemişti görüşmeye gittiğimizde

canım benim bildiğim kadarıyla 36. haftayı doldurduktan sonra normal kabul ediliyo. yani kuvöze falan ihtiyaç olmuyo. ama sezeryandan bahsedersek 38+0 da yapılıyo bi terslik yoksa. bu arada hayırlı doğumlar diliyorum...

birde canım benim bir arkadaşım 20 gün kala doğum yapmıştı mecburi alıcaz demiş doktoru şuan da gayet sağlıklı canım

canim hayirli dogumlar ins. benimde 4- 5 aralik gunum ama ben kasimin 20 den sonra bekliyorum. her iki dogumunda gununden erken oldu cunku. oglum 20 gun once Kizim 10 gun once dogdu normal dogumla.. yane 2-3 hafta erkende olsa korkma ins.. senin ilk dogumun mu olacak?
son 2-3 hafta bol bol dinlenin hanimlar normal dogumun kolay olmasinina çok faydasi oluyor.

Hayirli dogumlar. Allah yardimcimiz olsun ins.

Son düzenleme:
Evet benim ilk doğumum ve çok heyecanlıyız. ben hep yürüyüş yapmaya çalışıyorum doğum kolay olsun diye. Normal doğum dedi doktorum. Eşimse çok sabırsız bi an önce gelse diye bekliyor. sağlıklı olsunda önemli olan o tabiiki tşkler kızlar ilginiz için

benim de muhtemel doğum tarihim 4 aralık. 20 kasımdan sonra doğum beklenebilirmiş. zaten 36.haftadan önce doğarsa erken doğum kabul ediliyormuş.

kızlar yazdıkalrınızı okuyunca çok heyecanlandım inanın... :KK70: bende sizden 1 hafta sonrasıni heyecanla bekliyorum...

bildiğim kadarıyla 36 dan sonrası için normal kabul ediliyor... bebeğin sağlığını etkileyecek bir sorun yoksa tabi... hayırlı doğumlar dilerim hepinize... :)

36+1 yani 37 haftanin ilk gününe basladiginiz anda erken dogum durumu ortadan kalkmis oluyo..
artik bebek dogsa bile herseyi tamamlandigi icin riskli bir durum yok kilosu yerindeyse tabiki...

37. haftadan itibaren normal doğmuş kabul ediliyor bebekler. Bundan önce doğanlar erken doğum sayılıyor...

Ayy bende nasıl heyecanlandım şimdi:)) Bu bebekler doğacak değil mi yaa:) Ne güzelll

bende de heyecan başladı yavaş yavaş , 34. haftam bitmek üzere 2 hafta sonra ben de beklicem yani rüya gibi akannehir , doktorum da bebek çok iri dedi,beklenen doğum tarihinden 10 gün öncesini verdi şimdi , gelişimi 10 gün önden gidiyormuş çünkü , hayırlısıyla sağ salim kucağıma alsam inşallah , çok merak ediyorum oğlumu :1rolleyes:

X