Merak ediyorum.Adeti düzensiz olanlar, Klomenle hamile kalmayınca ne zaman adet oldunuz???

Canım ben ilk defa martta klomen kullandım. Bugün doktora gidicem bakalım ne diyecek umudum yok çünkü belirtim yok :KK43: 9 ay oldu PKO var diye olmadı maalesef :KK43: adetim 2 gün geçti gerçi düzensizlik var yani. Test yaptırmadım umudum yok diye :KK43: :KK43:

Canım ben ilk defa martta klomen kullandım. Bugün doktora gidicem bakalım ne diyecek umudum yok çünkü belirtim yok :KK43: 9 ay oldu PKO var diye olmadı maalesef :KK43: adetim 2 gün geçti gerçi düzensizlik var yani. Test yaptırmadım umudum yok diye :KK43: :KK43:
doktor dönüşü haberlerini bekliyorum canım.

Bebek falan yok kızlar adette olmadım zaten lanet PKO var usandım. İlk klomen kullanışımdı yokkk yine:KK42::KK42::KK42:

Bebek falan yok kızlar adette olmadım zaten lanet PKO var usandım. İlk klomen kullanışımdı yokkk yine:KK42::KK42::KK42:
Tatlım ilk ayınmış daha. Bak 2. Ayında hamile kalan birçok insan var. Biliyorum beklemek umut etmek çok zor ama hayırlısı diyelim Allah büyüktür şu mübarek günde bol bol dua edelim kendimize ve bebiş isteyen tüm anne ve anne adaylarına. İnş yakın zamanda tattırır bu güzelliği Allahım

kizlar cok tesekkur ederim. Ins hayirli zamanda olur :KK43: doktor yeni tedavi icin adetin 2.gunu gel dedi o zaman bakalım tekrar dedi. Ins olur hayırlı zamanda :KK43:

Benim kırmızılar geldi :KK43: klomen sadece yumurta oluşumunu ve gelişimini sağlıyor muş yumurtalarım çatlamasına rağmen adet söktürücüyle hasta olabildim. 3, günü tekrar klomene başlayacağım bu kez günde 1,5 tane 5 gün boyunca aynı zamanda inofolic combi kullanıyorum sizde kullanıyormusunuz ?

Yok canim kullanmadim sadece klomen ilk defa kullanmistim. Catlama igneside vermedi doktor :KK43:

X