Merak ediyorum.Adeti düzensiz olanlar, Klomenle hamile kalmayınca ne zaman adet oldunuz???

loveispink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
273
65
Merhaba benim ilk klomen kullanışım ve 21.Martta adet oldum. Diyelim 21.Nisanda olmadım ve 5 gün geçti hamilelik olabilir mi??? Yani klomen adeti zamanında sağlar mı???

klomen adeti zamanında sağlamaya yaramıyor, adetin düzensiz de olsa bir düzeni vardır belki. mesela son 3 ayın ortalaması 35 günde 1 ise, 35 gün olmadan gecikmiş sayma. evde yapılan gebelik testlerinden al dene istersen, ama adetin 40 güne rağmen hala başlamadıysa mutlaka doktora gitmen gerekir. belki başka bir problem vardır, yoksa bile zaten 40 günden uzun süren adet döngüsü normal olmadığı için yine doktora gitmen gerekir.
senin kaç gün oldu tatlım?

Merhaba benim ilk klomen kullanışım ve 21.Martta adet oldum. Diyelim 21.Nisanda olmadım ve 5 gün geçti hamilelik olabilir mi??? Yani klomen adeti zamanında sağlar mı???
Bende bu ay ilk defa klomen kullandım senin gibi klomen sadece yumurta geliştirici ve çatlama sağlayıcı bir ilaç sanırım çünkü benim adetime 2 gün kala drum bana adet söktürücü verdi yumurtam çatlamış olmasına rağmen

Canim 21 martta oldum.pko var duzensizz benim 15 gun gecikiyor 6 nisan yumurtlama oldu

Canim benim 19 mm olmustu. Yumurtlama olduktan sonra bebek yoksa neden adet olmuyoruz ki??? 19mm kist mi oluyo adet olmayinca??

Canim benim 19 mm olmustu. Yumurtlama olduktan sonra bebek yoksa neden adet olmuyoruz ki??? 19mm kist mi oluyo adet olmayinca??
Catlamadiysa kistte donusuyor benimde adetlerim duzensiz bu ay klomen kullandim adetim gecikirse bir hafta bekleyip test yaparim gebelik yoksadoktora gitmeyi dusunuyorum

Bana catlama ignesine gerek duymadi doktor 21 martta olmustum 6 nisanda yumurtan catliycak dedi. 11_12 gun gecti ama hic belirtim yok. Ne adet ne gebelik. Sadece arada kasik agrisi oluyo

Adetin yumurtaların Çatlamasıyşa pek alakası yokmuş sanılanın aksine rahimin kalınlaşmasıyla alakalıymış drum bana adet olmadan da hamile kalabilirsin demişti

Ben anlam veremedim hic. Evdeki idrarda kacinci gun çıkar cok yoruldum bide belirti olmadan hamile kalinir mi ki ???

belirti hissetmeden de hamile kalınabilir loveispink, kişi kendi vücudunu dinlediğinde bazen ortada gebelik yokken belirti hisseder bazen de gebeyken hiç bir şey hissetmez. evdeki idrarda çıkması için yumurta çatladıktan sonra 14 gün beklemek lazım diye biliyorum genele bakınca. kanda daha erken çıkıyor ama hcg değerinin idrara geçmesi ve testin hassaslığına göre çift çizgi çıkarabilecek düzeye gelmesi yaklaşık gün sürüyor. yumurtanın spermel buluşunca rahme yerleşip hcg salgılatmaya başlaması ise yaklaşık 9 gün sürüyor. yani toplamda yumurtladıktan sonra idrar testi için en azından 2 hafta beklemelisin. doktorum daha erken çıkması mümkün değil, kanda belli olur ancak, idrarda olmaz dedi.

O zaman ben bekliyeyim yani 6 yada 7 sinde catladi. 18 i bugun çıkmadı. 7 si olsa 11.gun oluyor. Yaa en cok üzüldüm şey hamile olan yakin bi arkadaşımın beni hastalıklı gibi gormesi ve kendisi 8 ay sonra hamile kalmasina ragmen bilmislik yapmasi. Bide bana habire bebek soyle boyle diye surekli anlatmasi ustune benden hamile kalınca uzaklasmasi. Halbuki ben hep destek oldum kendime uzulsemde hic belli etmedim ve kiskanmadim cunku Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olur yani. Bilmiyorum moralim cevremdekilere cok bozuluyor. Herkes hamile kimseyi kıskandım asla. Hepsi saglikla evlatlarini alsin kucagina ama benide kirmasinlar artik. Psikolojik olarak coktum yani. 28 yasina gircem ve kısır gibi hic bebegim olmayacak sanki moralim cok bozuk kimseyle paylasmiyorum

ah tatlım, o kadar iyi anlıyorum ki hissettiği şeyleri. aynı şeyleri hissediyorum malesef. bir de bebek yapmaya çalıştığını bilenler her gün soruyorlar ya bebek var mı diye, sanki bir günde belli oluyormuş gibi. kıskanmıyoruz ama kısmetse bizim de olsun istiyoruz. insan kendini kısır hissediyor.
kızma arkadaşına, idare et şimdilik, hormonlarına ver onun. hayırlısıyla bu ay tutar inşallah.

Adet olmayı saglamiyo canım bende aynı soruyu sormuştum burda ama cevabını günüm geçince aldım yani ne adet ne gebelik ama hemen söktürücü kullanma en az iki hafta test yap kesin sonuç almadan ilaç kullanma yani canım

Bende ayniyim canim maalesef onlarin duydugu heyecani biz duyamadigimiz icin anlamiyoruz insallah bizimde olucak zamanla aglamak fayda etmiyo cok sabir lazim ...

Yaaa o kadar zorlu bir dönemki kimse halinden anlamıyor. Bir ömür hamile olmayacağım gibi geliyor hep herkesin bir imtihanı var bizimkide bu demekkigeçen ay 21 Marta regli olmuştum. Ne regli ne de hamilelik belirtisi var. Doktora gidicem sorun ne anlaşılır

Kızlar Merhaba tecrubenizden bende yararlanmak istiyorum.(sunuda belirteyim geçen sene pko var demişti doktorum ve adet düzensizliğim var halen daha devam etmekte) Ayın 3 ünde klomen kullandım 5 gün sonunda muayene gittim ve sağ yumurtaligimda 18 mm civarı çok guzel 2 yumurta oluşmuş dedi doktorum mutlaka yapalım dedi. 12 sinde pregnyl çatlatma iğnesi oldum ve tam 1 hafta oldu yumurtalıklarim da igne vuruldugumdan beri zonklamalar var akinti da var. 1er gün arayla ilişki yaşadık 1 hafta boyunca acaba tutunmus mudur bebeğim kızlar ?hiç ümidim yok biraz moral arıyorum ne diyorsunuz ?

Canım ben çatlama iğnesi yaptırmadım ama yapanların diyişine göre iğnenin etkisi varmış. Bende senin gibiyim. İnş tutmuştur. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin. En büyük sorun stres etmemiz o yuzden biraz sakin kalmak lazım

Sen nasıl yardım alıyorsun canım bebek için tedavi görmüyor musun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…