merak edilen el işlerim

Ahhh ahhhhh
Ahhh çekiyorum işte böyle ablamın marifetleri
10 parmağında 100 marifet işte böyle bir şey olsa gereka.s.

canım burdaki modeli nasıl yaptığını merak ettim yaaa.s.

sanırım ortancayı soruyorsun ince kumaşı küçük kasnağa geçirdim kurdeleyi iğnesine geçirip aşağı yukarı 1 cmlik luplar oluşturdum istediğim büyüklükte yuvarlak şekli luplarla verdikten sonra her lupun ortasına bir kum boncuğu diktim
kumaşı kasnaktan çıkardıkdan sonra kenarında yeterli payı bırakıp ortacamı kestim
içine hafifce elyaf koyduktan sonra
aplike yapar gibi kenarlarındaki payı kapattım sonrada oluşan ortancamı kumaşıma aplike ettim

hepsi birbirinden güzel ve şık olmuşlar. Ellerine, gözlerine, hayal gücüne sağlık.:))

ya gercekten bravo diyorum çok güzeller çok marifetliymişsin arkadaşım yaa bayıldım hele panolar süper

canım hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık bu arada çok beceriklisin ALLAH' ım nazarlardan korusun

ablacim cok guzel seyler yapmissin masallah annemle hayretle baktik butun resimlere :) yaptigin herseyi cok begendik ama teyzene yaptigin saksidan masayi cok begendim a.s.

teşekkürler kızlar bu arada o saksıdan sehpayı yapmak çok kolay denemenizi öneririm

eline sağlık canım, kurdela nakışını çok severim, harika olmuşlar yerimseniben

ablam her baktıgımda massalah dıye dıye ıncelıyorum bunları :))

su en alttakı bende :)))
bugun oturmaya gıttıgımde bayıldılar her goren cok begenıyo zaten..

ellerıne saglık ablam

ablam her baktıgımda massalah dıye dıye ıncelıyorum bunları :))

su en alttakı bende :)))
bugun oturmaya gıttıgımde bayıldılar her goren cok begenıyo zaten..

ellerıne saglık ablam
sağol guselim onlardan elimde kalanların hepsini kermese yollamıştım demek yabancılara gitmemiş güle güle kullan ablamŞeniz

vallahı ablam begenerek kullanıyorum ellerıne emegıne o guzel yuregıne saglık senı sevıyorm a.s.

Amannnnnnnn bu ne güzelliktir böyle,adeta kendimi bir sanat atölyesinde hissettim.Ellerinize ve yaratıcılığınıza sağlık.Sevgilerimle

a.s.maşallah on parmagında on marifet elinize saglık hepsi birbirinden güzel olmuş güle güle kullanınopuyorumnanaktan

Evet hepsi harika bayıldım bende yapmak istiyorum ama çalıştığım için kurslara gidemiyorum evde öğrenemem mi çok marifetli değilim ama azimliyimdir. Ne olur kudele nakışını çok öğrenmek istiyorum.

Tabiki öğrenebilirsin
Ben bugüne kadar hiç elişi kursuna gitmedim
Kurdele nakışını öğreten kitaplar var onlardan almanı tavsiye ederim
Şemalı kitaplar çok güzel öğretiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…