merak edilen el işlerim

selam bayramın mubarek olsun arkadaşlara fazlasıyla katılıyorum soze gerek yok senden fıkır alabılırmıyım?

seninde bayramın mübarek olsun canım tabiki seve seve bildiklerimi sizlerle paylaşırım bu beni çok mutlu eder sevgiler

Merhaba sağol canım benım salon perdelerı cok kotu duruyor organze bellı olmuyor ne yapabılırım sence perde rengı krem koltuklarım kırmızı krem

el işlerinin hepsine baktım çok güzel çalışmaların ve titizlikle ve severek yapıldıkları çok belli ellerinize sağlık a.s.

süper bunlar ya çok beğendim ellerinize sağlık
paylaşım için teşekkürler
ben fiyonklu örtüleri ve kurdela nakışlarına bayıldım
en kısa zamanda bende kurdela işini öğrenmek istiyorum nasıl olucak bilmiyorum a.s.

kiz nasil yaptin bu kadar seyi kurs mi gidiyorsunsun? vallah massallh hepsi bir birinden guzel ben kurdele yapimini cok seviyorum cok kolay ve guzel

aaaaahhhhh hepsinede bayıldım hangisini söyleyimki şuan çıldırmış durumdayım içimden bi ses hemen sende başla diyor fiyonktan başlayacağım bakalım seninkiler kadar güzel olacaklarmı(hiç sanmıyorum)

valla ne diyeceğimi bilemiyorum.....
süper... her sayfaya tek tek baktım gerçekten mükemmel ablacım ellerine sağlık.....

hepsi çok güzel olmuş ama kurdele nakışlarına bayıldım öğrenip bende yapcam ellerine sağlık

vallahi hepsine böyle :1shok::1shok:baktim,
bunlari görünce kendime ne diyeyim jeyyar annadin sen onu:roflol:
hepsi harika olmuskiskandim ayrica:1closedeyes:

hani diyom beni cirak alsan yanina....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…