• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merak edenler oriflame şubat katoloğu yayında

Şimdi bir danışmana sipariş versek Şubat kataloğundan mı Ocak kataloğundan mı sipariş vereceğiz? :44:

Şubat kataloğu daha uygun 1 hafta bekleyeyim o halde. Ama ben mi göremedim yoksa Şubat ayınkinde kajal göz kalemi yok mu?

Şubat kataloğu daha uygun 1 hafta bekleyeyim o halde. Ama ben mi göremedim yoksa Şubat ayınkinde kajal göz kalemi yok mu?

Evet ocak ayında kajal göz kalemi indirimli. 25 tl lik alışveriş yapana 5.90
Siz üyemisiniz?

Son düzenleme:
Hayır değilim sadece müşteriyim. Ocak ayı kataloğundan 25 TL üzeri alışveriş yaparsam mı indirimli? Farketmemiştim, hemen sipariş versem iyi olacak.:32: Teşekkürler.:9:

Hayır değilim sadece müşteriyim. Ocak ayı kataloğundan 25 TL üzeri alışveriş yaparsam mı indirimli? Farketmemiştim, hemen sipariş versem iyi olacak.:32: Teşekkürler.:9:

Bence sizde kayıt olun kendi ürünlerinizi %30 indirimli alın:))

Oriflame ürünleri de diğerleri gibi mi ? Yani katalogdaki fiyat magzada da aynı mı ?

Ben oriflime uye oldum..bende 25 tl kayıt parası ıstedı bu nedir?birde parfum numulerı 6 tl..birde özge ....isminde birini sponsor gostermısler..niye bu kadar teferruat var.yardımcı olabılırmısnız?

Tşkler..

oriflame e kayıtlar 16-şubat 17 mart arasında 1tl onun dışında 25 tldir. arad bu şekilde kampanya oluyor. kayıt olmak isteyen varsa msj atsın. yardımcı olurum.

Ben oriflime uye oldum..bende 25 tl kayıt parası ıstedı bu nedir?birde parfum numulerı 6 tl..birde özge ....isminde birini sponsor gostermısler..niye bu kadar teferruat var.yardımcı olabılırmısnız?

Tşkler..

kayıt ücreti 25 tl dir. ancak bazen şirket kampanya yapar bu ücret 1 tl ye düşer siz kampanya olmayan bir dönemde kayıt olmuşsınuz bu yüzden 25 tl ödemeniz gerekiyor. parfüm numune setleri 6 tl. bir set içinde 20 bayan veya 20 erkek parfüm numunesi vardır. her üyenin bir sponsoru ve direktörü olur. gerektiğinde onlar size yardımcı olacaktır. onlarla irtibatı koparmayın..

Back