Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merak edenler oriflame şubat katoloğu yayında
- Konu Sahibi ngasg
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Eylül 2012
- 1.028
- 1.243
- 133
- 34
- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
- 158
Şimdi bir danışmana sipariş versek Şubat kataloğundan mı Ocak kataloğundan mı sipariş vereceğiz? :44:
Şuanda ocak kataloğundan sipariş verebilirsiniz
- 13 Eylül 2012
- 1.028
- 1.243
- 133
- 34
- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
- 158
Şubat kataloğu daha uygun 1 hafta bekleyeyim o halde. Ama ben mi göremedim yoksa Şubat ayınkinde kajal göz kalemi yok mu?
Evet ocak ayında kajal göz kalemi indirimli. 25 tl lik alışveriş yapana 5.90
Siz üyemisiniz?
Son düzenleme:
- 13 Eylül 2012
- 1.028
- 1.243
- 133
- 34
- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
- 158
Hayır değilim sadece müşteriyim. Ocak ayı kataloğundan 25 TL üzeri alışveriş yaparsam mı indirimli? Farketmemiştim, hemen sipariş versem iyi olacak. Teşekkürler.
Bence sizde kayıt olun kendi ürünlerinizi %30 indirimli alın:))
- 13 Eylül 2012
- 1.028
- 1.243
- 133
- 34
Bence sizde kayıt olun kendi ürünlerinizi %30 indirimli alın:))
Onu satmakla uğraşmak istemiyorum. Çevremde Oriflame danışmanı çok var, satış yapamam.
Onu satmakla uğraşmak istemiyorum. Çevremde Oriflame danışmanı çok var, satış yapamam.
Denemeden bilemezsiniz :)
- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
- 158
Oriflame ürünleri de diğerleri gibi mi ? Yani katalogdaki fiyat magzada da aynı mı ?
Siz kayıt olduğunuzda katalog fiyatından %30 daha indirimli alırsınız
Teşekkürler paylaşım için. Bu oriflame şubat 2013 kataloğu daha iyiymiş öncekinden.
Son düzenleme:
Ben oriflime uye oldum..bende 25 tl kayıt parası ıstedı bu nedir?birde parfum numulerı 6 tl..birde özge ....isminde birini sponsor gostermısler..niye bu kadar teferruat var.yardımcı olabılırmısnız?
Tşkler..
kayıt ücreti 25 tl dir. ancak bazen şirket kampanya yapar bu ücret 1 tl ye düşer siz kampanya olmayan bir dönemde kayıt olmuşsınuz bu yüzden 25 tl ödemeniz gerekiyor. parfüm numune setleri 6 tl. bir set içinde 20 bayan veya 20 erkek parfüm numunesi vardır. her üyenin bir sponsoru ve direktörü olur. gerektiğinde onlar size yardımcı olacaktır. onlarla irtibatı koparmayın..
oriflame e kayıtlar 16-şubat 17 mart arasında 1tl onun dışında 25 tldir. arad bu şekilde kampanya oluyor. kayıt olmak isteyen varsa msj atsın. yardımcı olurum.
burda üye aramak yasaktır.