kızlar ben silikon taktırmak istiyorum hemde çok istiyorum.. araştıdım 300cc ve mentor yuvarlak istiyorum...ücreti 2 yerle görüştümm özeldi...... çok pahalııı....bana yardıncı olurmusunuz devlet hastanelerindede yapılıyormuş.....bana hastanelerle ilgili lütfen yardım edin ....lütfen bilgilendirin....
ben İstanbul mecidiyeköyde oturuyorum 31 yaşındayım ,evli,ve 11 yaşında bir oğlum var,,,göğüslerim bildiğiniz ceviz büyüklüğünde ....3000..3500 tl güvenilir yer bulamadım.. arkadaşlarımada soruşturuyorum 6000 den 8000 den başlıyor uygun bildiğiniz yerler varsa lütfen yardım edermisiniz... 3500 tl yer bulsam hemen gidicem pskolojikmen 0 rım .....şimdiden teşekkürler...
ben İstanbul mecidiyeköyde oturuyorum 31 yaşındayım ,evli,ve 11 yaşında bir oğlum var,,,göğüslerim bildiğiniz ceviz büyüklüğünde ....3000..3500 tl güvenilir yer bulamadım.. arkadaşlarımada soruşturuyorum 6000 den 8000 den başlıyor uygun bildiğiniz yerler varsa lütfen yardım edermisiniz... 3500 tl yer bulsam hemen gidicem pskolojikmen 0 rım .....şimdiden teşekkürler...
kızlar ben silikon taktırmak istiyorum hemde çok istiyorum.. araştıdım 300cc ve mentor yuvarlak istiyorum...ücreti 2 yerle görüştümm özeldi...... çok pahalııı....bana yardıncı olurmusunuz devlet hastanelerindede yapılıyormuş.....bana hastanelerle ilgili lütfen yardım edin ....lütfen bilgilendirin....
Boğaziçi Tıp Merkezini tavsiye ederim size.Gidin bir görüşün,muayene ücretsiz.Sizin düşündüğünüz bütçeye görede uygun.Forumda bu merkezde ameliyat olup memnun kalan birçok kişi var.En son yakın bir arkadaşım ameliyat oldu,Durumu gayet iyi ve memnun,üstelik sizede yakınben İstanbul mecidiyeköyde oturuyorum 31 yaşındayım ,evli,ve 11 yaşında bir oğlum var,,,göğüslerim bildiğiniz ceviz büyüklüğünde ....3000..3500 tl güvenilir yer bulamadım.. arkadaşlarımada soruşturuyorum 6000 den 8000 den başlıyor uygun bildiğiniz yerler varsa lütfen yardım edermisiniz... 3500 tl yer bulsam hemen gidicem pskolojikmen 0 rım .....şimdiden teşekkürler...
Boğaziçi Tıp Merkezini tavsiye ederim size.Gidin bir görüşün,muayene ücretsiz.Sizin düşündüğünüz bütçeye görede uygun.Forumda bu merkezde ameliyat olup memnun kalan birçok kişi var.En son yakın bir arkadaşım ameliyat oldu,Durumu gayet iyi ve memnun,üstelik sizede yakınBuda bir avantaj sonuçta ..
Evet,Beşiktaşta ki Boğaziçi Tıp Merkezinden bahsediyorum canım..Google a Bogaziçi Tıp Merkezi yazıp aratırsan zaten tüm bilgileri bulabilirsin..Estetik cerrahlar yapıyor ameliyatları.Mail yolu ile fotografını gönderip bilgide alabilirsin.Sana ameliyat olan hasta sonuçlarını (öncesi sonrası fotoğrafları) gönderirler..İletişim bölümünden istediğin bir doktora randevu al,git görüş..Muayene ücretsiz sanırımhangi bölüme gidip hangi doktorla görüşücem ve nasıl sorucam bilmiyorum ...lütfen biraz daha yardımcı olurmusunuz lütfennn ...mesela tel.nosu dr.adı sizden cevap bekliyorum ???? şimdiden çok saolun
İnşallah bütçene uygun fiyat verirler canımEvet internet siteden girdim form doldurup gönderdim... Ama resim falan gondermedim çok saolun inşallah çokta pahali değildir de ameliyatimi olurum.....))
evet telefon açtılar ve konuştuk bu hafta sonuna randevu aldım gidip yüzyüze görüşücem :) 4.500tl dediler 4.000tl olur dediler...nakit ..... ama bi korku bir heyacan ve bide utanç var hala derettürdeyim bi yanım silikonu taktır diyor biyanım da taktırma inşallah hayırlısı olur...sizede çok teşekkür ederim ....
Merhaba canim ben 1 ay once bogazici tip merkezinde Ismail Bayram beye ameliyat oldum. Allah bin kere razi olsun. Ne istedigimi anladi ve cuk oturttu. Ben yaptirdigimda nakitte 3600du, 1 hafta sonra baktim 4000 olmus. Cok uygun ucretli bir hastane ve allahim hemsireler inanilmaz tatliydi hele ki yaslimsi bi teyze var turuncu sacli tam sitcomluk:) ben cok memnun kaldim siddetle oneririm
sizin adınıza çok sevindimmama bir türlü gidemiyorum korkuyorum vallahi aptalım ben galiba paramıda hazırladım ama gidemiyorummm offf işe gidiyormuydunuz gidiyosanız ne kadar süre sonra başladınız çok ağrı oluyormu ve çok fark ediliyormuu sizede çok geçmiş olsun darısı başıma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?