• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merabalar ...bana doktar tavsiye ediniz lütfen uygun olsun

juj

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
8
0
6
34
İstanbul
kızlar ben silikon taktırmak istiyorum hemde çok istiyorum.. araştıdım 300cc ve mentor yuvarlak istiyorum...ücreti 2 yerle görüştümm özeldi...... çok pahalııı....bana yardıncı olurmusunuz devlet hastanelerindede yapılıyormuş.....bana hastanelerle ilgili lütfen yardım edin ....lütfen bilgilendirin....:16: :43:

meraba canım,, öncelikle bende düşünüyorum araştırdım fiyatlar degişiyor.. eger problemsiz olsun diyosan bi kere 3.500tlyi gözden çıkar bu 1.. ikincisi yaşın kaç evlenmeyi düşünüyo musun? cocuk dogurursan emzirirsin diyolar ama geçenlerde bi haber okudum bilimadamları önermiyor böyle bişeyi, bak ben yaptırabilirim suanda ama bi çocuk daha yapıp öyle taktırıcam. ama nerde oturdugunu söylersen yardımcı olurum

kızlar ben silikon taktırmak istiyorum hemde çok istiyorum.. araştıdım 300cc ve mentor yuvarlak istiyorum...ücreti 2 yerle görüştümm özeldi...... çok pahalııı....bana yardıncı olurmusunuz devlet hastanelerindede yapılıyormuş.....bana hastanelerle ilgili lütfen yardım edin ....lütfen bilgilendirin....:16: :43:

canım bu arada senin gögsünün üst kısmı cok mu küçük?

ben İstanbul mecidiyeköyde oturuyorum 31 yaşındayım ,evli,ve 11 yaşında bir oğlum var,,,göğüslerim bildiğiniz ceviz büyüklüğünde ....3000..3500 tl güvenilir yer bulamadım.. arkadaşlarımada soruşturuyorum 6000 den 8000 den başlıyor uygun bildiğiniz yerler varsa lütfen yardım edermisiniz... 3500 tl yer bulsam hemen gidicem pskolojikmen 0 rım .....şimdiden teşekkürler...:45:

ben İstanbul mecidiyeköyde oturuyorum 31 yaşındayım ,evli,ve 11 yaşında bir oğlum var,,,göğüslerim bildiğiniz ceviz büyüklüğünde ....3000..3500 tl güvenilir yer bulamadım.. arkadaşlarımada soruşturuyorum 6000 den 8000 den başlıyor uygun bildiğiniz yerler varsa lütfen yardım edermisiniz... 3500 tl yer bulsam hemen gidicem pskolojikmen 0 rım .....şimdiden teşekkürler...:45:

Hacettepe'de bahsettiğiniz rakamlara ameliyat olan arkadaşlarımız var. Uçak yolculuğuna da izin veriyorlarmış. Isterseniz onlarla bir iletişime geçin.

araştıralım senin için canım,bende bi çocuk daha yaptıktan sonra taktırıcam. memorial hastanesine sordum mu yada bogaziçi tıp merkezi. onlar uygun olur. ama özel kliniklerde ucuk fiyatlar.. istersen sorabilirim yarın

CAnim uygunderken ne kadar bir meblagdan soz ediyorsun? Ben dr umu kesintavsiye ederim ama 5000 tl den az bunu yapan dr yok sanirim. Dr ahmet aksoylar. Alsancak/izmir de. İstersen bir gorusun.

Boğaziçi Tıp Merkezini tavsiye ederim size.Gidin bir görüşün,muayene ücretsiz.Sizin düşündüğünüz bütçeye görede uygun.Forumda bu merkezde ameliyat olup memnun kalan birçok kişi var.En son yakın bir arkadaşım ameliyat oldu,Durumu gayet iyi ve memnun,üstelik sizede yakın ;) Buda bir avantaj sonuçta ..

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun.Ben devlet hastanesinde yaptırmadım ama sana kesinlikle Doç.Dr.Serkan Yıldırım'ı tavsiye ederim.Damla protez istedim bnde iyikide istemişim.Gidip görüşürsün,kafana yatarsa ameliyatını olursun sonra bana dua edersin :1:

Boğaziçi Tıp Merkezini tavsiye ederim size.Gidin bir görüşün,muayene ücretsiz.Sizin düşündüğünüz bütçeye görede uygun.Forumda bu merkezde ameliyat olup memnun kalan birçok kişi var.En son yakın bir arkadaşım ameliyat oldu,Durumu gayet iyi ve memnun,üstelik sizede yakın ;) Buda bir avantaj sonuçta ..

:16:hangi bölüme gidip hangi doktorla görüşücem ve nasıl sorucam bilmiyorum ...lütfen biraz daha yardımcı olurmusunuz lütfennn ...mesela tel.nosu dr.adı sizden cevap bekliyorum ???? şimdiden çok saolun :41:

:16:hangi bölüme gidip hangi doktorla görüşücem ve nasıl sorucam bilmiyorum ...lütfen biraz daha yardımcı olurmusunuz lütfennn ...mesela tel.nosu dr.adı sizden cevap bekliyorum ???? şimdiden çok saolun :41:
Evet,Beşiktaşta ki Boğaziçi Tıp Merkezinden bahsediyorum canım..Google a Bogaziçi Tıp Merkezi yazıp aratırsan zaten tüm bilgileri bulabilirsin..Estetik cerrahlar yapıyor ameliyatları.Mail yolu ile fotografını gönderip bilgide alabilirsin.Sana ameliyat olan hasta sonuçlarını (öncesi sonrası fotoğrafları) gönderirler..İletişim bölümünden istediğin bir doktora randevu al,git görüş..Muayene ücretsiz sanırım :34:

Evet internet siteden girdim form doldurup gönderdim... Ama resim falan gondermedim çok saolun inşallah çokta pahali değildir de ameliyatimi olurum..... :-)))

evet telefon açtılar ve konuştuk bu hafta sonuna randevu aldım gidip yüzyüze görüşücem :) 4.500tl dediler 4.000tl olur dediler...nakit ..... ama bi korku bir heyacan ve bide utanç var hala derettürdeyim bi yanım silikonu taktır diyor biyanım da taktırma inşallah hayırlısı olur... :16: sizede çok teşekkür ederim ....

evet telefon açtılar ve konuştuk bu hafta sonuna randevu aldım gidip yüzyüze görüşücem :) 4.500tl dediler 4.000tl olur dediler...nakit ..... ama bi korku bir heyacan ve bide utanç var hala derettürdeyim bi yanım silikonu taktır diyor biyanım da taktırma inşallah hayırlısı olur... :16: sizede çok teşekkür ederim ....

Merhaba canim ben 1 ay once bogazici tip merkezinde Ismail Bayram beye ameliyat oldum. Allah bin kere razi olsun. Ne istedigimi anladi ve cuk oturttu. Ben yaptirdigimda nakitte 3600du, 1 hafta sonra baktim 4000 olmus. Cok uygun ucretli bir hastane ve allahim hemsireler inanilmaz tatliydi hele ki yaslimsi bi teyze var turuncu sacli tam sitcomluk:) ben cok memnun kaldim siddetle oneririm

Merhaba canim ben 1 ay once bogazici tip merkezinde Ismail Bayram beye ameliyat oldum. Allah bin kere razi olsun. Ne istedigimi anladi ve cuk oturttu. Ben yaptirdigimda nakitte 3600du, 1 hafta sonra baktim 4000 olmus. Cok uygun ucretli bir hastane ve allahim hemsireler inanilmaz tatliydi hele ki yaslimsi bi teyze var turuncu sacli tam sitcomluk:) ben cok memnun kaldim siddetle oneririm

sizin adınıza çok sevindimm :46: ama bir türlü gidemiyorum korkuyorum vallahi aptalım ben galiba paramıda hazırladım ama gidemiyorummm offf işe gidiyormuydunuz gidiyosanız ne kadar süre sonra başladınız çok ağrı oluyormu ve çok fark ediliyormuu :43: sizede çok geçmiş olsun darısı başıma....

sizin adınıza çok sevindimm :46: ama bir türlü gidemiyorum korkuyorum vallahi aptalım ben galiba paramıda hazırladım ama gidemiyorummm offf işe gidiyormuydunuz gidiyosanız ne kadar süre sonra başladınız çok ağrı oluyormu ve çok fark ediliyormuu :43: sizede çok geçmiş olsun darısı başıma....

Valla sana soyle soyliyim. Ben maddi yonden dolayi iki devlet hastanesi doktoru bir de ismail bayram beyden ayni gun ust uste randevu almistim. Hepsiyle tek tek gorusup icime sinen doktora 2 ay icinde ameliyat olucaktim. Ilk randevum bogazici tip merkezindeki ismail bayram bey ileydi. Gorusmeden ciktigimda icimde tarifsiz bi mutluluk vardi binlerce kere buyuk olsun dedim ve kabul etti her konuda anlastik. Sonra ciktim ya dedim ben neden hemen ameliyat olmuyorum😃 bosu bosuna o sureci bekleyip heyecandan ölmeye gerek var mi😃 hemen aradim sekreteri bugun ameliyat olabilir miyim dedim cok sasirdilar tabi😃 o gune alamadilar ama ben israr edince ertesi gun aksama aldilar. Hemen oldum ve sukurler olsun ki goguslerime kavustum😄 iyikiiiiide hemen olmusum❤❤❤ ben calismiyorum ama okuyorum universitede. 10 gun rapor verdiler bana, ama 1. Haftadan itibaren okula gidip gelebilicek duruma geldim☺

Bu konuda bütçe de çok önemli. devlet hastanelerinde 3000 tl ye kadar yapılabiliyor. Ama böyle özel yerlere , özel klinik tarzı yerlere gidildiğinde fiyatlar otomatikman biraz daha yukarılarıa çıkıyor. ben hala para biriktiriyorum.uygun bi zamanda inşallah bende yaptırıcam.

bende bilgilendim tşk, boğaziçi tıp merkezini arayacam yarın, ve inş olcak bu iş insallah hayırlısı ile olur artık bu iş, gelgitlerden bıktım ve korkulardan, iyi düşüneyim iyi olsun inş, ( komplikasyon filan olursa diye korkuyorum, bide ameliyattan korkuyorum ) :18::18::18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
Back