• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Meraba genetik test yaptıranlar var mı aranızda tüm egzom dizileme analizi yada tüm genom dizileme analizi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Zynppgevzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
13
3
86
26
Meraba genetik test yaptıranlar var mı aranızda tüm egzom dizileme analizi yada tüm genom analizi biz wes yaptırdık eşimle birşey çıkmadı 2 bebeğimi doğumdan sonra kaybettim tüm genom yaptırmak istiyoruz ama doktorlar ondada birşey çıkmaz gibi konusuyor

bu genetik testi gidip ben genetik test yaptırmak isitiyorum dediğimizde yapıyorlar mı? Bende bebeğimi kaybettim ama hiç genetik test falan demediler araştırma hastanesinde istesem benim isteğim ile yapılır mı bilemiyorum

Meraba genetik test yaptıranlar var mı aranızda tüm egzom dizileme analizi yada tüm genom analizi biz wes yaptırdık eşimle birşey çıkmadı 2 bebeğimi doğumdan sonra kaybettim tüm genom yaptırmak istiyoruz ama doktorlar ondada birşey çıkmaz gibi konusuyor
Bebeklere genetik test yapıldı mı?

Merhaba,
Yaklaşık bir sene önce 2 aylık bebeğimin kalbi durduğundan dolayı kaybettim ve kürtaj oldum. Bunun üzerine rahim filmi çekildim çok şükür bişey çıkmadı.3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Bunun üzerine doktorum anne baba genetik testi istedi kramozomlara bakılacak dedi. İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum. Yaptıran arkadaşlar var mı? Ücret nedir? Nerede yaptırmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim 🙏

Back