Bebek İkinci El Meraba Arkadaşlar , 1 dakikanızı ayırıp bakabilir misiniz ?

WishneLiTurTa

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
8
0
6
Bolu
Bu siteyi 2 yıla aşkın süredir takip ediyrm. Benim gibi zor durumda olan annelere yardm yapıyosunuz. Allah sizdn razı olsn. Bende doğum yaptm. 4 aylık bi kızım var. Allahıma şükürler olsn çok sağlıklı. Kızımn manevi ihtiyaçlarını karşılasamda maddi ihtiyaclarını karşılayamıyormm.Sizden ricam bebeğinizin kullanmadığınız eşyaları varsa gönlünüzdn ne koparsa banada yardm edermisinizz. Yırtık olsn eski olsn farketmez ben diker yıkarımm temiz giydiririm. Nolur iyi niyetimi kötü yorumlamayın .Buraya utanarak yazıyorm. Lütfen yanlış anlamayn .Şimdiden Allah razı olsnn. Allahm yarularınızla ailenizle hayırlı günler göstersinn. Kandiliniz mübarek olsn.

Bebeğini güle güle büyüt şimdi onun kokusu ne güzeldir bizim için de kokla mis kokusunu...
bunda utanılacak bir şey yok aslında sen içinden gelenleri yazmışsın vermek gibi istemek de kötü bir şey değil yeterki niyet iyi olsun umarım burada sana inanarak yardım eden birileri bulunur yolun açık olsun...

Allah razı olsn cnmm içimdn gelenleri yazdm ama yanlıs anlaşılmaktn korkuyrmm. İnan bi tandk bileburda görse anlasa beni yerin dibine girerimm durumum zor ama belli etmemeye çalışyrm çevreme Allahm büyük banada elbet bi kapı açar burda duyarlı arkadaşlarımz var..

merhaba bana çok samimi geldiniz kızınız için bişeyler göndermek isterim yazlıkmı yoksa kış içinmi bişeyler istiyorsunuz yada ne gibi şeylere ihtiyacınız var acaba birde kızınız kilolumu zayıfmı acaba

siz ne gönderirseniz kabulum eski yeni hiç farketmez eksiğim çok o yüzden şu eksik diyemem nolur kusruma bakmayınn gönlünüzde ne koparsa olur. Kızım çok kilolu deil biraz zayıff.

size mail adresimi mesaj attım ordan bana ulaşırsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

daha once mesaj atsaydınız keske markalı kıyaftten olusan bir bavul verdım hayrıma rabbım sızın bızımde yardımcımız olsun

Emirinannesi elmali turtam gunahini almak istemem ama bu uyelik yeni ve pek guvenemiyrm arkadaslar hep ayni hikaye biseyler donuyor burda siteye girenler bile girmiyor artik sayfamiz bile yurumuyor.

lütfen gerçekten ihtiyacı olmyanlar sırf eğlenmek için veya birileri ihtiyacı olmadığı halde duygu sömürüsü yapıp birşeyler toplamak için ihtitacı var gibi yazılar yazmasınlar.böyleleri yüzünden gerçek ihtiyaç sahiplerininde yardım alması engelleniyor.insanları herkese şüpheyle bakar hale getirip gerçek ihtiyaç sahiplerini mağdur ediyorsunuz.yapmayın lütfen..konu sahibi alınmasın.ben sadece böyle yapanlara kızıyorum.konu sahibi belki gerçekten ihtiyaç sahibidir.isim benzerliği bile artık şüphelendiriyor insanları.konu sahibi mailime cevap yazarsanız ona göre birşeyler ayarlamaya çalışacağım size.

merhaba canım bana özelden adresini yaz birşey ler gönderebilirim tam olarak kaç aylık benim kızım 24 aya giriyor o da zayıf grş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…