- Konu Sahibi WishneLiTurTa
-
Bebeğini güle güle büyüt şimdi onun kokusu ne güzeldir bizim için de kokla mis kokusunu...Bu siteyi 2 yıla aşkın süredir takip ediyrm. Benim gibi zor durumda olan annelere yardm yapıyosunuz. Allah sizdn razı olsn. Bende doğum yaptm. 4 aylık bi kızım var. Allahıma şükürler olsn çok sağlıklı. Kızımn manevi ihtiyaçlarını karşılasamda maddi ihtiyaclarını karşılayamıyormm.Sizden ricam bebeğinizin kullanmadığınız eşyaları varsa gönlünüzdn ne koparsa banada yardm edermisinizz. Yırtık olsn eski olsn farketmez ben diker yıkarımm temiz giydiririm. Nolur iyi niyetimi kötü yorumlamayın .Buraya utanarak yazıyorm. Lütfen yanlış anlamayn .Şimdiden Allah razı olsnn. Allahm yarularınızla ailenizle hayırlı günler göstersinn. Kandiliniz mübarek olsn.
selam canım hayırlı kandiller nerede ikamet ediyorsun ? nelere ihtiyacın var ?
Bebeğini güle güle büyüt şimdi onun kokusu ne güzeldir bizim için de kokla mis kokusunu...
bunda utanılacak bir şey yok aslında sen içinden gelenleri yazmışsın vermek gibi istemek de kötü bir şey değil yeterki niyet iyi olsun umarım burada sana inanarak yardım eden birileri bulunur yolun açık olsun...
merhaba bana çok samimi geldiniz kızınız için bişeyler göndermek isterim yazlıkmı yoksa kış içinmi bişeyler istiyorsunuz yada ne gibi şeylere ihtiyacınız var acaba birde kızınız kilolumu zayıfmı acaba
size mail adresimi mesaj attım ordan bana ulaşırsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
daha once mesaj atsaydınız keske markalı kıyaftten olusan bir bavul verdım hayrıma rabbım sızın bızımde yardımcımız olsun
Yinede Allah razı olsn cnm saol dua etmen yeterli benim içinn
kac aylık cocugunuz
4 aylk kızım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?