siteye bugğn üye oldum aslında uzun zamandır forumu takip ediyordum ama üyelik bugüne kısmetmiş.
neyse benim sorunum başlıktanda anlaşıldığı gibi alnımdaki tüyler.çocukluğumdan beri alnımda tüyler var ve alnım çok dar.oyüzden saçlarıma istediğim şekli veremiyorum.alnımı hep kapatmak zorunda kalıyorum kötü görünüyor çünkü.ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum.yardımınıza ihtiyacım varr yani.(((((((((
kafamçokkarıştı
Değerli arkadaşım seninle aynı problemi yaşayan birçok hanıma kesin çözüm sağladığımı söyliyebilirim. Bu sebeple uzmanını bulduğun taktirde iğneli epilasyon yönteminin kesin çözüm sağlıyacağından emin olabilirsin. sağlıklı günler dilerim.
bence kesinlikle almaktan korkma çünkü alındaki tüyler yüzün diğer bölgeleri gibi çoğalmıyor aksine aldıkça azalıp yok oluyor nedense.bunu bütün samimiyetimle söylüyorum alabilirsin.bende eskiden kaş alırken alnımdaki sarı tüylere dokunmuyordum belki çoğalıp koyulaşır diye sonra birgün aldım tertemiz olsun diye ve sadece 1-2 kez alabildim çünkü artık hiç çıkmıyor.keşke vücudun diğer bölgeleride böyle olsa....
küçük kadınlar dizisini bilirsiniz.
orada öldürülen ablanın alnıda dar ve tüylü (normalde)
ama aldırmış olduğu bariz belli.
yani sizde alabilirsiniz.
epilasyon olur belki bilmiyorum ama alnını kapama.
arkaya tara saçlarını arkadaşında dediğigibi.
alnını kapadıkça kapalı yerlerde daha da çoğalıyorr bunu da unutma