Yarın adet günüm ve sol kasıgım yine agrımaya tuttuu insaallah adet olmam 1 kızım var sezaryanla dogum yapmıstım fakat ondan sonra 2 senedir cocuk deniyoruz fakat olmuyor acaba ciddi bi sorunmu bilemiyorum doktora gözüksemmi adet olunca
En azindan 4 5 gun gecsin kanda baktir amaAmin canım adetten kac gün gecince test cıkıyordu ben unuttum hatırlatır misin
Neden hayatta kan veremezsin sonuçta kan degerinde önemliKizlar tadetim 1 gün gecti test yaptım cok belirgin pozitif cıktı ama korkuyorum ya hamile degilsem ben hayatta kan veremem kac gün gecmesi lazm ultrasyon icin
Tamam Da gebelik boyunca her ay rutin kontrollerde kan vereceksiniz buna alışmanız lazım yoksa bebeğin gelişimi yada sizin saglıgınız sadece ultrasonlarda takip edilemez annesi..bir sürü test çıkacak daha önüne bebeğin ve kendin için bu korkuyu aşmalısın annesicanım ben kan vermekten korkuyorum ayrıca tmm ilerliyen zamanda zaten verecegim ama şimdi çok gereksiz 1 hafta daha bekler ultrasyonda görürüm niye boşu boşuna hem canım yansın hemde kan vereyim ultrasyonda görürüm zaten randevu aldım pazartesiye kadın doguma bakalım ne olacak ALLAH tan hayırllısı artık
canım ben kan vermekten korkuyorum ayrıca tmm ilerliyen zamanda zaten verecegim ama şimdi çok gereksiz 1 hafta daha bekler ultrasyonda görürüm niye boşu boşuna hem canım yansın hemde kan vereyim ultrasyonda görürüm zaten randevu aldım pazartesiye kadın doguma bakalım ne olacak ALLAH tan hayırllısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?