meraba akadaslar size bi sorum olacak

polisa46

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
10
1
8
32
Biz esimle bu ay 6 kere iliskiye girdim her defasında bosalma oldu adetime 3 gün kaldı ama ne hamile gibi nede adet olcakmısım gibi belirtim yok sadece ara sıra sol kasıgım agrıyor idrar testi yaptım negatif cıktı sizce hamile olabilirmiyim

Yarın adet günüm ve sol kasıgım yine agrımaya tuttuu insaallah adet olmam 1 kızım var sezaryanla dogum yapmıstım fakat ondan sonra 2 senedir cocuk deniyoruz fakat olmuyor acaba ciddi bi sorunmu bilemiyorum doktora gözüksemmi adet olunca

inşallah gerek kalmaz cnm :)

Bugünde adet olmadım insaallah bu hafta olmam kızlar gebe olurum dua edin ne olur

Kizlar tadetim 1 gün gecti test yaptım cok belirgin pozitif cıktı ama korkuyorum ya hamile degilsem ben hayatta kan veremem kac gün gecmesi lazm ultrasyon icin

Hayırlı olsun. kan vermeye alışmalısın her ay bebeğin için kan vermen gerekecek kafanı çevir arkana yaslan olacak bebeğini düşün vee hepsi buuu bitti bile :)

canım ben kan vermekten korkuyorum ayrıca tmm ilerliyen zamanda zaten verecegim ama şimdi çok gereksiz 1 hafta daha bekler ultrasyonda görürüm niye boşu boşuna hem canım yansın hemde kan vereyim ultrasyonda görürüm zaten randevu aldım pazartesiye kadın doguma bakalım ne olacak ALLAH tan hayırllısı artık

Tamam Da gebelik boyunca her ay rutin kontrollerde kan vereceksiniz buna alışmanız lazım yoksa bebeğin gelişimi yada sizin saglıgınız sadece ultrasonlarda takip edilemez annesi..bir sürü test çıkacak daha önüne bebeğin ve kendin için bu korkuyu aşmalısın annesi

Ben su anda 8 aylik hamileyim. Bize tamamen supriz oldu butun adet belirtilerim vardi bu yuzden hamileligimi ikinci ayimda ogrendim. İnsallah hayırlı haberini alırız aramıza sende katılırsn

Dış gebelik mi değil mi diye bakmak için alacaklar kan sen ne dersen de :) öyle gideyim kese göreyim demekle olmuyor ne yazık ki

Valla bal gibide doktora gittim adetim 1 hafta gecti dedim yüzüme bile bakmadan git kan ver dedi ultrasyonda 5 haftalik gözüküyor dedim baktı ve evet hamilesin 5 hafta dedi yani bu sürecte kan vermeme gerek kalmadı zaten ilerleyen sürede korksamda mecbur verecegim ben sadece ilk gebeligi ôgrenmek icin kan vermeye karsıyım bunun yerine 1 hafta daha bekleyip ultrasyonda görülüyor ki ben öyle yaptım hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…