İkisi de FDA onaylıymış canım doktorum öyle demişti. Bana mentor takıldı.
Tamamda aradaki fark sadece yumusak olmasimi natrelle nin? Kimlere daha uygun acaba? Sonra yumusayinca sarkma yaparmi?
Hiç bilmiyorum canım doktoruma bıraktım ben o konuyu, sonuçta uzman olan o..
Kac doktorla konustum hepsi farkli seyler söylüyor..burada belki olanlarin bilgisi vardir umudum
Kizlar yardim edin..mentor mu daha iyi yoksa allerganmi (natrelle)? Olanlar fikir verebilirse sevinirim. Cogu doktorlar ikisinide kullaniyormus isteyince .ama biri mentor iyi diyor öbürü allergan
Bende allergan var cnm ve bildiğim tek farkı biraz daha yumuşak olduğu, benim tavsiyem doktoruna bırakman sonuçta iki markada onaylı çok büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum açıkcası...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen kime yaptirdin canim..görünüste fark fark varmi? Resmin varmi?
Ben ankarada oldum volkan tayfura, ben pek fark göremedim açıkcası duyduğum tek fark yumuşaklığı... Resmim malesef yok cnm...
Bende görüsmüstüm volkan beyle..natrelle kullandigini söylemisti..ben artik bir kac gün düsünüp karar vermem lazim
Anlıyorum cnm yardımı olcaksa özelden fotoğraf yollayabilirim, ama dediğim gibi ikiside kendini ispatlamış markalar eğer görüştüğün doktorlardan birine güvenebildiysen mentor yada natrelle çok takılma bence :)
Resim gönderebilirsen sevinirim canim..karar vermeme yardimci olursun biraz..
Cnm telden denedim ama resim yollayamıyorum, bugün içinde bilgisayardan yollamaya çalışıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?