Mentor mu natrelle mi?

Nihaventt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
86
1
48
Muğla
Arkadaşlar merhaba 1 ay sonra meme büyütme ameliyatı olacağım ama kullanılacak protez mentor mu yoksa natrelle mi olmalı karar veremedim. Ben doğal göğüs yumuşaklığında olsun istiyorum. Mentorun sert olmasından korkuyorum. Deneyimle arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

İlle yumusak olsun diyorsan ve bu senin icin onemliyse natrelle konsun canim , ancak doktorunun fikride onemli gogus dokun , kas sertligin gibi durumlara bagli olarak ortak karar verin.. Marka olarak ikiside en iyilerden ve en cok kullanilanlardab bildigim kadariyla mentorunda 3 secenegi var sertlikte. Bana doktorum bir elime mentor diger elime natrelle vererek test ettirmisti. ( bu arada benimki natrelle)

Kesinlikle yumuşak doğal göğüsler istiyorum. Seninkiler çok güzel olmuş bende tam o büyüklükte ve doğal göğüsler istiyorum. Aslında şöyle iki doktor arasında kaldım. Biri mentor biri natrelle kullanıyor. Ameliyat olmak istediğim doktor mentor kullanıyor ama benim aklım natrelle protezde. O yüzden doktor tercihimimi değiştirsem mi acaba diye düşünüyorum

Benimkiler 210 orta yukseklik natrelle yuvarlak , ama protezin herkeste durusu farkli tabi... Belki sende bu goruntu daha buyuk bir cc ile yakalanir sen en iyisi fotograf goster doktkruna bol bol... Natrelle konusunda israrciysan olmak istedgn doktoruna natrelle takmasini rica et istersen ? İlettin mi kendisine bu tercihini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…