Menstrual Kap/ Adet Kabı

deligibideli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
73
94
Canım kadınlar hepinize çokça selam 🌺 Uzuuun zamandır istediğim ve cesaret edip sonunda aldığım bu kaplarla ilgili size danışmak istiyorum. Femometer rose ürününü aldım, seneye de kullanırım diye 🤪 2 ebati var içinde 😂 ama milyonlarca yol denememe rağmen içimde açılmıyor bu kaplar çıldırmak üzereyim 😭😭 her seferinde o kadar çok uğraşıyorum ki artık yorgun düşüyorum 😒 Bana bı yol gösterin neresini yanlış yapıyorum ben bu işin?? Tüm katlama yöntemlerini denedim, içime itiyorum, çevirmeye çalışıyorum otursun diye sağını solunu mıncırıyorum yok bir türlü açılmıyor. İki boyutunu da denedim acaba onunla alakalı mı diye ondan da fayda sağlayamadım :/ yardım piliiiiiz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Denedim :/ bildiğim hepsini denedim ama içerde katlı kalıyor her seferinde
O zaman marka ile ürün ile ilgili bir sorun var. Neden bilindik bir marka almadiniz? Lunette, diva cup, organicup markalarina onlarca video çekilmis youtubeda. Güvenilirliği yuksek hepsinin. Karsilastirma videolari var. Yumusaklik, boyut, incelik gibi özellikleriyle kiyasliyorlar.

Ben ilk aylarda bu sorunu yaşamamıştım, çok kolaydı takması, açılması. Ancak iki aydır başaramıyorum, belim koptu iki gündür çok üzgünüm. Biraz araştırdım ve iki sonuca ulaştım.
1. Kaynatırken bozmuş olabilirim yapısını. Çünkü tencerenin yüzeyine yapışıyordu zaman zaman. Porselen veya cam bir demlikte kaynatacağım yenisini alıp.
2. Pelvik kaslarım zayıflamış ise de alet vakum yapamıyor imiş. 2-3 ay egzersiz ile toparlanabilecegi yazıyordu bir sitede. Bunu da deneyeceğim.

3. Yeni kabı asla beije 'den almayacağım. (Şahsi kanaatim)

Benim kullandığım model diva cup, hiç bu problemi yaşamadım..ama bence ürün bozuk değil, sen bilmediğin için yapamamissindir. İlk aldığımda ben de cikartamamistim, ağlamıştım hatta 😂 çömel, bebek dogur gibi ikin, zıpla..ne öneri yazıldıysa hepsini denedim, ben cikartamadikca saatler geçti, süresini astim falan 🙈🙈 ama sonra nasıl olacağını öğrendim,o günden beri her şey daha kolay.
Sen de bir kere yapsan devamı kolay gelecektir. Bence bu adet döneminde yeterince panik oldun zaten,kendini yorma. Bir dahaki adet doneminde sakin kafayla , rahat - geniş bir anında tekrar tekrar dene. Elbet bir yanlışlık yapıyorsundur

Ben ilk aylarda bu sorunu yaşamamıştım, çok kolaydı takması, açılması. Ancak iki aydır başaramıyorum, belim koptu iki gündür çok üzgünüm. Biraz araştırdım ve iki sonuca ulaştım.
1. Kaynatırken bozmuş olabilirim yapısını. Çünkü tencerenin yüzeyine yapışıyordu zaman zaman. Porselen veya cam bir demlikte kaynatacağım yenisini alıp.
2. Pelvik kaslarım zayıflamış ise de alet vakum yapamıyor imiş. 2-3 ay egzersiz ile toparlanabilecegi yazıyordu bir sitede. Bunu da deneyeceğim.

3. Yeni kabı asla beije 'den almayacağım. (Şahsi kanaatim)
neden beijeden almayacaksınız

Benim kullandığım model diva cup, hiç bu problemi yaşamadım..ama bence ürün bozuk değil, sen bilmediğin için yapamamissindir. İlk aldığımda ben de cikartamamistim, ağlamıştım hatta 😂 çömel, bebek dogur gibi ikin, zıpla..ne öneri yazıldıysa hepsini denedim, ben cikartamadikca saatler geçti, süresini astim falan 🙈🙈 ama sonra nasıl olacağını öğrendim,o günden beri her şey daha kolay.
Sen de bir kere yapsan devamı kolay gelecektir. Bence bu adet döneminde yeterince panik oldun zaten,kendini yorma. Bir dahaki adet doneminde sakin kafayla , rahat - geniş bir anında tekrar tekrar dene. Elbet bir yanlışlık yapıyorsundur

İşte bir adet dönemi daha yine başarısızım 😭😂 normal bir dönemde de denedim açılmıyor 😏 neyse umarım elbet barışacam bir gün 🤭😅

X