Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet goruyormusunuzMerhaba ben de 39 yasinda ilk erken menopoz belirtileri basladi 41 yaşımdan beri hormon alıyorum ,yakinda 43 olacagim.Her doktor farkli birsey diyor. En son rutin kontrole gittigim kadin doktoru 2 ay klimadynon takviyesi 6 ay normal hormon hapi sonra 3 ay klimadynon yani donusumlu kullan dedi. Pazartesi baslayacagim ama en korktugum ates basmasi daha once yasamistim. Kolojen kullanabilirsin dedi ve day2day aldım ,radyolog uzun sure kullanma dedi. Genel cerrahi, vucut ihtiyaci kadarini ceker bu tur takviyelerden dedi ve kendisi de onermiyor. Ayrica hormon kullanimi zaten meme kanserini yuzde 1 civari kullanmayana gore arttirir dedi
Climen kullanirken duzenli goruyordum. Birakip klimadynon yani kara yilan otu hapina gecince durdu. 1 ayi gecti bunu kullaniyorum ates basmasi olmadi hic.Adet goruyormusunuz
Merhaba sizin durumunuz da erken menopoz muMerhaba, 2 yıldır doktorumun tavsiyesi ile q-mena adlı bir ürün kullanıyorum. Sinirlilik, ateş basması, uyku düzeni konusunda bayağı başarılı. Tavsiye ederim. Collagen olarak aynı firmanın q-collageni var. Ürünü trendyoldan alıyorum yada kendi sitelerinden. vitaldesk.com
Hayır artık görmüyorumAdet goruyormusunuz
Türkiye ortalaması 48 miş. Ben 46 yasindayim. Çok erken değil yaniMerhaba sizin durumunuz da erken menopoz mu
Öneri süper. Teşekkür ederimTaze naneyi bardağa koyup üzerine sıcak su koyup 5 dk demleyip içerseniz günlük olarak, östrojen üretimini destekliyor. Bir denemenizi öneririm. Kadim hemşire önerisi, bir araştırabilirsiniz.
Rica ederim :)Öneri süper. Teşekkür ederim