Çevremde menopoza girip çocuk sahibi olan birbirkaç kişi var. Diğer portalkardada okudum. Tabiki haklısın tıp da böyle birşey imkansız kaldiki fsh 10 üstü doğal hamilelik olmaz deniyor. Benim bugün Meryem suresinin 14. Günü. Bir portalda 41 gün okunması gerektigi söylenmiş. Bende deniyorum sonucta duanin zararı yok.
Sizin çok erken bir yaş tedavi oluyormusunuZ26 yaşında bende erken menopozdayım.. Allah'tan ümit kesilmez Rabbimin bi hayrı vardır inşallah hepimize...
Yeni görebildim maalesef hiç bişey yapamayız dediler..Sizin çok erken bir yaş tedavi oluyormusunuZ
Soğan kurunu ve aslanpencesini denedim bi ise yaramadı bende biraktim bidahaÇok üzüldüm. Saracoglunu denedinizmi? Ben denedim uc ay normal edet oldum sonra ikinci kürü kullanmam gerekiyordu bıraktım sonra yine adet olamadım
Merhaba nasilsiniz? Bir gelisme oldu mu mesajlar eski ama.Çok üzüldüm. Saracoglunu denedinizmi? Ben denedim uc ay normal edet oldum sonra ikinci kürü kullanmam gerekiyordu bıraktım sonra yine adet olamadım
Öncelikle bir dr a gidin ama menepoz dediğimiz şeyin özü zaten hiç yumurtanın kalmaması demektir ama belki 1 tane de olsa vardır onu geliştirir ve dolleyebilirler. Hiç vakit kaybetmeyin amaBen geç evlendim ve evlendikten sonra menopoza girdim. Çocuğum olmasını çok istiyorum ama takdiri ilahi... Ama komşum menopoza girmiş ama sonra hamile olup çocuğu olmuş. Ben 45 yaşındayım. Eğer aranızda menopoza girip çocuğu olan varsa paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.... 41 gün okunan Meryem süresine başladım öncelikle tabiki hayırlısı inşallah....
Tamamen mı bıraktınız her seyi hamılelik oldu mu hıc yumurta rezervi kactı acabaSoğan kurunu ve aslanpencesini denedim bi ise yaramadı bende biraktim bidaha