• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

menopoz

rr_5

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
4
0
6
İçel Mersin
Merhaba arkadaslar araniza bu gun katildim 2 ay once doktor menopozsun dedi ama ben bu ay tekrar regl oldum asiri akintim oldugu icin doktor fitiil verdi ama kullanamadim yan etkilerini okuyunca. Benim durumumda olan arkadaslarla paylasmak istedim tesekkurler

Merhaba arkadaslar araniza bu gun katildim 2 ay once doktor menopozsun dedi ama ben bu ay tekrar regl oldum asiri akintim oldugu icin doktor fitiil verdi ama kullanamadim yan etkilerini okuyunca. Benim durumumda olan arkadaslarla paylasmak istedim tesekkurler

fsh kaç çıktı........

Yaşın kaç ki menapoz oldun

hem adet hem menapoz bu iş hem hamileyim hem adet görüyorum demek gibi bişey oldu

Yaşınız kaç menopoz olduğunuzun anlaşılması için birtakım testlerin yapılması gerekiyor mesela AMH yumurtalık testi ve tabiki diğer hormon testleri bunları yaptırmadan menopoz denmemiştir sanırım .

Back