Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkMenogon iğnesi ile hamile kalan varmı
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim çikolata kistim vardı 7 ay önce ameliyat oldum tüpüm de yapışıklık vardı açıldı ameliyat esnasında şimdi ise kontol gittiğimde menogon iğne verdi 4 gün kullan ve cuma gel dedi kullanan varmı nasıl bir yol izlendi
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim çikolata kistim vardı 7 ay önce ameliyat oldum tüpüm de yapışıklık vardı açıldı ameliyat esnasında şimdi ise kontol gittiğimde menogon iğne verdi 4 gün kullan ve cuma gel dedi kullanan varmı nasıl bir yol izlendi
Laporoskobi ile çikolata kistim alında kanallarım da yapışıklık vardı o açıldı aşılamada yumurtaların 18mm 20mm oldu 10 gün menogon iğne yaptım perşembe yumurtam gelişmişti cuma çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra aşılama oldum