Ben aşılama için 11 gün kullannıştim canım ama benim aşılamam tutmadı ama tutanlarda vardı hastanede menogon igneyleslm arkadaşlar. menogon iğne kullanarak hamile kalan var mı? ben bu gün vurulmaya başladım.. çok merak ediyorum.
Çatlatma iğneside yaptıracaksın dimi?ben aşılama yaptırmıyorum canım sadece iğneyle yumurta büyütüyorum.
İnşallah olur canım hamile kalırsınevet canm. daha 2 gün oldu iğne vurulalı. 7 gün vurulacağım. 8. günü doktor kontrol edecek. sonra da çatlama iğnesi verecekmiş. hayırlısı..
hayırlısı canım. allah isteyen herkeze göstersin.. senin var mı çocuğun?İnşallah olur canım hamile kalırsın
Yok tatlım geçen ay aşılama taptırdım tutmadı bu ay da gidemedimhayırlısı canım. allah isteyen herkeze göstersin.. senin var mı çocuğun?
daha önce ilaç kullandım. hiç yaptırmadım. ilk defa yaptıryorum. canım en kısa zamanda allah kucağını doldursun.Yok tatlım geçen ay aşılama taptırdım tutmadı bu ay da gidemedimiğnenin son günlerinde bacagında kasılmalar agrılar olacak telaşlanma tatlım,menegon hiç yaptırmadınsa eger
Aminn tatlım inşallah ,Allahım çocuk isteyen herkese nasip etsin...daha önce ilaç kullandım. hiç yaptırmadım. ilk defa yaptıryorum. canım en kısa zamanda allah kucağını doldursun.
amin canm.Aminn tatlım inşallah ,Allahım çocuk isteyen herkese nasip etsin...
Bu sene 29 olcam 1,5 senedir deniyoruz olmuyor, sizin?amin canm.
sen kaç yaşındasın?
ne zamandır deniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?