menogon iğne

daisyp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.170
Puanlar
158
slm arkadaşlar. menogon iğne kullanarak hamile kalan var mı? ben bu gün vurulmaya başladım.. çok merak ediyorum.

kimse iğne kullanmadı mı?

kimse iğne kullanmıyor mu? tek ben mi varım?

slm arkadaşlar. menogon iğne kullanarak hamile kalan var mı? ben bu gün vurulmaya başladım.. çok merak ediyorum.
Ben aşılama için 11 gün kullannıştim canım ama benim aşılamam tutmadı ama tutanlarda vardı hastanede menogon igneyle

evet canm. daha 2 gün oldu iğne vurulalı. 7 gün vurulacağım. 8. günü doktor kontrol edecek. sonra da çatlama iğnesi verecekmiş. hayırlısı..

evet canm. daha 2 gün oldu iğne vurulalı. 7 gün vurulacağım. 8. günü doktor kontrol edecek. sonra da çatlama iğnesi verecekmiş. hayırlısı..
İnşallah olur canım hamile kalırsın

hayırlısı canım. allah isteyen herkeze göstersin.. senin var mı çocuğun?
Yok tatlım geçen ay aşılama taptırdım tutmadı bu ay da gidemedim iğnenin son günlerinde bacagında kasılmalar agrılar olacak telaşlanma tatlım,menegon hiç yaptırmadınsa eger

Yok tatlım geçen ay aşılama taptırdım tutmadı bu ay da gidemedim iğnenin son günlerinde bacagında kasılmalar agrılar olacak telaşlanma tatlım,menegon hiç yaptırmadınsa eger
daha önce ilaç kullandım. hiç yaptırmadım. ilk defa yaptıryorum. canım en kısa zamanda allah kucağını doldursun.

daha önce ilaç kullandım. hiç yaptırmadım. ilk defa yaptıryorum. canım en kısa zamanda allah kucağını doldursun.
Aminn tatlım inşallah ,Allahım çocuk isteyen herkese nasip etsin...

merhaba daisyp . Dün menogon iğne kullanmaya başladım. Forumlarda araştırırken konuna denk geldim. Sonuç ne oldu merak ettim. Paylaşır mısın?

Menogon bende kullanıyorum yrdim edermisiniz

Bende menogon a dün başladım. Var mı? hamile kalan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…