• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

menogon iğne

daisyp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
1.340
1.170
158
43
slm arkadaşlar. menogon iğne kullanarak hamile kalan var mı? ben bu gün vurulmaya başladım.. çok merak ediyorum.

kimse iğne kullanmıyor mu? tek ben mi varım?

slm arkadaşlar. menogon iğne kullanarak hamile kalan var mı? ben bu gün vurulmaya başladım.. çok merak ediyorum.
Ben aşılama için 11 gün kullannıştim canım ama benim aşılamam tutmadı ama tutanlarda vardı hastanede menogon igneyle

evet canm. daha 2 gün oldu iğne vurulalı. 7 gün vurulacağım. 8. günü doktor kontrol edecek. sonra da çatlama iğnesi verecekmiş. hayırlısı..

hayırlısı canım. allah isteyen herkeze göstersin.. senin var mı çocuğun?
Yok tatlım geçen ay aşılama taptırdım tutmadı bu ay da gidemedim :110: iğnenin son günlerinde bacagında kasılmalar agrılar olacak telaşlanma tatlım,menegon hiç yaptırmadınsa eger :KK39:

Yok tatlım geçen ay aşılama taptırdım tutmadı bu ay da gidemedim :110: iğnenin son günlerinde bacagında kasılmalar agrılar olacak telaşlanma tatlım,menegon hiç yaptırmadınsa eger :KK39:
daha önce ilaç kullandım. hiç yaptırmadım. ilk defa yaptıryorum. canım en kısa zamanda allah kucağını doldursun.

merhaba daisyp daisyp . Dün menogon iğne kullanmaya başladım. Forumlarda araştırırken konuna denk geldim. Sonuç ne oldu merak ettim. Paylaşır mısın?

Bende menogon a dün başladım. Var mı? hamile kalan?

Back