Benim yeni daha.10 aylık evliyim.Evlendigim ay hamile kaldım hemen.40 günlük evliyken 1 aylık hamileydim.Ama nasip değilmiş demekki 2.ayda degerler yukselmedigi icin düşük yaptım. Sonrasında hiç korunmadım 7 aydır. Herkes ertesi ay hemen olur demişti o zamanlar.Kendimi o kadar adapte etmistimki adetim geçmeden başlıyodum test yapmaya. Hergün test yapiyodum resmen deli gibi, sonrasinda zirliyodum sabaha kadar tabiki

4 ay olmayınca doktora gittim.Kist var ameliyat lazım dedi.Bide onun stresi aldı beni tabi.Hemen sogan kurune basladim cok sukur ertesi ay kist yokoldu

Yumurta tembelliği çıktı sonrada klomen vs. kullandım o ay.Yine olmadı..Annemin başımın etini yediği doktora gittim sonunda , iyikide gitmişim, çok memnun kaldım en azından oylamadı test tahlil vs gibi.Menogon verdi 5 6 yumurtan çok iyi olmuş dedi

catlatma ignesi verdi sonrada

Hatta ikiz olma ihtimalide var dedi

Insallah olur sağlıklı hayırlı bi şekilde. Daha ortada bisey yok ama olcak diye hissediyorum

ilk aylarda sorun etmiyodum ama artık çocuk konusu sorulunca rahatsız oluyorum.Cok acelecimi davrandığımida dusunuyorum bazen.Daha 1 sene bile olmadı evleneli.Ama bu tarz şeylerde ne kadar erken davranirsak kâr diye düşünüyorum. Bu arada 22 yaşındayım