Makyaj Ürünleri Mennun kaldığınız Kapatıcı+pudra+fondoten+BB kremlee

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

kuzucukkkkk

kocasının bi tanesi :)
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
93
15
Merhaba Kızlar, ben golden rose un stick fondotenini kullanıyorum 24 tl fiyatı. Ama cildim yağlı olduğu için bi zaman sonra parlıyorum. Sizlerin kullandığı memnun kaldığınız bir kapatıcı fondoten veya pudra var mı Acep ^_^ şu BB kremleri de merak ediyorum sivilce filan yapıyor mu önerdiğiniZ bi krem var mı :)

Bana her bb krem siyah nokta yapıyor nerdeyse her markayı denedim o yüzden öneremicem. Ama fondoten olarak mac studio fix fluid kullanıyorum hiçbir şekilde parlama yapmadan cildimle bütünleşiyor. Uygun fiyatlı olarak da rimmel london fondotenleri önerebilirim.. golden rose falan kullanmayın ne olduğu belli olmayan bir marka

kışın maybelline affinitone fondoten,yazın ise mac studio fix fluid ,bb krem şuan kullanmıyorum bir ara merak salıp nivea,maybelline,the balm ve şu meşhur missha nın bb sini almıştım;

missha;2.açık rengini alsamda gri küllü tuhaf bir rengi var,rengini sevmedim ama kapatıcılığı iyi daha çok fondoten gibi.
the balm;yüzümde sivilcelenme yaptı hemen bıraktım.

nivea;unuttum,kafamda etki ırakmadığına göre nötr.

maybelline;en çok bunu sevdim,ince yapılı ama yüze böyle ışıl ışıl sağlıklı bir görünüm getiriyor.performansına göre fiyatıda uygun.ama ne fondoten kullanan birisinin bb krem kullanmasına görek yok diye düşünüyorum,eğer hergün fondoten kullanmayan biriyseniz ben maybelline öneririm.

benimde cildim yağlı en sevdiğim ve bu yılın başından beri değiştirmeden 2.cisini aldığım fondötenim Loreal true match.
ve yine true match kapatıcı kullanıyorum.

Ben 6 yıldır golden rose stick fondoten kullanıyorum bir ara loreal almıştım ama sivilce yaptı bıraktım ondan sonra tekrar golden rose aldım aslında güvenilir değil fakat hem kapatıcı görevi yapıyor porselen bi görüntü sağlıyor hem de çıkan sivilcemi kurutuyor ondan devam ediyorum parası hiç önemli değil ama inanın uygun diye almıyorum sırf görüntüsü hoş. Şimdi değiştirip marka olan sağlıklı bir ürün almak istiyorum da o yüzden soruyorum ilginize çok teşekkür ederim kızlar ^_^

merhaba benim karma bir cildim var sivilce problemlerim yok sadece siyah nokta ve kızarıklık problemim var ucuz ürünler deniyorum catherine arley kullandım 10 tlye aldığım bi üründü sivilce yapmadı cildimi pul pul da yapmadı ama terleyince akma yapıyor ve 5 6 saatten sonra etkisini yitiriyor. Şimdi essencedan 14tl ye stay all day 16h aldım maybeline affinitone ile aynı etkiye sahip olduğunu düşünüyorum ama henüz deneme imkanım olmadı

Bunca fondoten denedım en ıyısı(kapatıcılık olarak)Este lauder.
Ardından Dior,Shiseido ve Nars geliyor.Lancome u cok sevmeme ragmen fondotenlerı ıcın aynı seyı soyleyemem ama Hypnose maskarası harıka.
Genel anlamda Diğerleri ya kalıcı değil,ya parlama yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…