- 30 Mart 2016
- 4
- 1
- 39
- Konu Sahibi mewsimbahar
Aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 2 aydır sağlık sorunları yaşıyorum .benimle aynı sorunu yaşayan varsa burada bildiklerini paylaşmanızı rica edicem. 2 ay önce yatakta sağa dönerken mide bulantisi ve baş dönmesi yaşadım ve bu süreç giderek arttı. Nöroloji, kbb tüm testleri yaptı. Vitamin testleri , mr testleri , işitme ve basınç testleri hepsi o zamana göre normal çıktı. En sonuna psikiyatri ye gönderdiler. Psikiyatriste durumumu anlatınca anksiyete dedi. P.....A ismin de bir ilaç başlattı. 1 buçuk aydır kullanıyorum. 15 gün sonra faydasını görmeye başladım fakat psikolojik olarak kendimi inandirdigim için mi bilmiyorum. Şuan da ilacım devam ediyorum fakat sıkıntılarım yine başladı, kulakta çınlama, denge kaybı, teknede sallanır gibi, bazen gözümün etrafında ışık çakması, sersemlik, uyanamamisim gibi, mide bulantısı, terleme. .. bir norolog arkadaşım var. Tam anlamıyla direkt anksiyete diyemem bbpv başlamış , kaygida seni anksiyete suruklemis diyor. Ama ne o ne de psikiyatrist ne de kbb kesin olarak sen busun, buna dıkkat etmek gerekir gibi hiçbirşey söylemiyor. 3 buçuk yaşında kızım var allah bagislarsa neredeyse 2 aydır sağlık sorunlarım yüzünden ilgilenemiyorum. Çok zor birşey mis allah kimsenin başına vermesin. Sesimi duyan , veya hemen hemen aynı sıkıntıları yaşayan arkadaşlar varsa benimle konuşursanız memnun olurum.