MENİERE Mİ, ANKSİYETE Mİ?

mewsimbahar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
4
1
39
Aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 2 aydır sağlık sorunları yaşıyorum .benimle aynı sorunu yaşayan varsa burada bildiklerini paylaşmanızı rica edicem. 2 ay önce yatakta sağa dönerken mide bulantisi ve baş dönmesi yaşadım ve bu süreç giderek arttı. Nöroloji, kbb tüm testleri yaptı. Vitamin testleri , mr testleri , işitme ve basınç testleri hepsi o zamana göre normal çıktı. En sonuna psikiyatri ye gönderdiler. Psikiyatriste durumumu anlatınca anksiyete dedi. P.....A ismin de bir ilaç başlattı. 1 buçuk aydır kullanıyorum. 15 gün sonra faydasını görmeye başladım fakat psikolojik olarak kendimi inandirdigim için mi bilmiyorum. Şuan da ilacım devam ediyorum fakat sıkıntılarım yine başladı, kulakta çınlama, denge kaybı, teknede sallanır gibi, bazen gözümün etrafında ışık çakması, sersemlik, uyanamamisim gibi, mide bulantısı, terleme. .. bir norolog arkadaşım var. Tam anlamıyla direkt anksiyete diyemem bbpv başlamış , kaygida seni anksiyete suruklemis diyor. Ama ne o ne de psikiyatrist ne de kbb kesin olarak sen busun, buna dıkkat etmek gerekir gibi hiçbirşey söylemiyor. 3 buçuk yaşında kızım var allah bagislarsa neredeyse 2 aydır sağlık sorunlarım yüzünden ilgilenemiyorum. Çok zor birşey mis allah kimsenin başına vermesin. Sesimi duyan , veya hemen hemen aynı sıkıntıları yaşayan arkadaşlar varsa benimle konuşursanız memnun olurum.

Canım inanamıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz.bende anksiyete bozukluğu var.yatakta yatarken sağa sola döndüğümde dünya dönüyor sanki.öyle kötü oluyorki midem bulanıyor.bir süre bekledim geçmeyince kbb gittim.vertigo dedi.bu aşamada ilaç tedavisine gerek yok eğer ayaktayken olursa o zaman ilaç veririm dedi.oturduğum yerde teknede sallanır gibiyim.yatakta baş dönmesinin anksiyeteyle alakası yok ama diğer belirtiler anksiyete bozukluğu canım

Merhaba öncelikle, ben stresin hepsini tetiklediği ni düşünüyorum. Çünkü ben bu şekilde rahatsizlanmadan önce stresli bir zaman geçirdim ve 10 gün sonra ataklar başladı .abartmıyorum yaklaşık 1 ay kesintisiz teknede sallanma hissi beni psikolojik olarak bitirdi.şuan da da ilaca devam ediyorum ama arada bir beni yoklayinca hemen moralim bozuluyor. Çünkü küçük kizim var onu kimselere muhtaç etmeden bakmak ilgilenmek istiyorum. Hangi şehir de yaşıyorsunuz. Kaç yıldır bu hastalıkla ugrasiyorsunuz birbirimize yardımcı olalım inş

Merhaba canım geçmiş olsun.Ben de haziran temmuz gibi bir yıl olacak bu meretle tanışalı.Aslında daha da önce başlamıştı ama malum doktor doktor gezerken teşhis konması baya gecikti.Anksiyete bozukluğu ne yazıkki aslında geldiği gibi yavaş yavaş gidiyor.Aslında tam olarak gitmiyor sanırım ama kontrol altına alınıyor demek daha doğru.Aynı ilacı ben de kullanıyorum.Eskiye göre evet iyiyim ama hala bir-bir buçuk yıl öncesine kadar olan insan değilim.Zaman zaman yine yokluyor.Nelerin beni endişelendirip,atağa sürüklediğini anlamaya çalışıyorum.Yalnızca ilaçla bir yere varmak zor.İlaç sadece günü kurtarıyor.Bizim de sakin kalıp mantıklı düşünmeye çalışarak gelişme sağlamamız lazım ki hayatımıza devam edebilelim.O öyle 3 gün gelecek 10 gün gidecek.Gelişini ne kadar önemseyip ilgilenirseniz o kadar sık gelmeye başlıyor.

Merhaba kesinLike katılıyorum söylediklerinize. 2 aydır ilaç kullanıyorum. Uzun zamandır yoktu. Daha 2 gün önce yine sallanma hissi olunca moralim çok bozuldu. Bugün norolog arkadaşımla tekrar konuştuğumda bana sakın olmamı , aklıma takmamami ve ilgimi başka şeylere verip kendimi dinlememi söyledi. Tıpkı söylediğiniz gibi dinlenince hastalığını çağırırsan dedi.öncelikle ben anksiyeteliyim, tüm bu durum ve şuanda hissettiklerim ve yaşadıklarım senin yüzünden ama geçecek diye kendini telkin et ve uzaklaştır dedi. Deneyeceğim umarım daha da iyi olacak herşey diye düşünüyorum. Anksiyetesiz günler herkese
Merhaba canım geçmiş olsun.Ben de haziran temmuz gibi bir yıl olacak bu meretle tanışalı.Aslında daha da önce başlamıştı ama malum doktor doktor gezerken teşhis konması baya gecikti.Anksiyete bozukluğu ne yazıkki aslında geldiği gibi yavaş yavaş gidiyor.Aslında tam olarak gitmiyor sanırım ama kontrol altına alınıyor demek daha doğru.Aynı ilacı ben de kullanıyorum.Eskiye göre evet iyiyim ama hala bir-bir buçuk yıl öncesine kadar olan insan değilim.Zaman zaman yine yokluyor.Nelerin beni endişelendirip,atağa sürüklediğini anlamaya çalışıyorum.Yalnızca ilaçla bir yere varmak zor.İlaç sadece günü kurtarıyor.Bizim de sakin kalıp mantıklı düşünmeye çalışarak gelişme sağlamamız lazım ki hayatımıza devam edebilelim.O öyle 3 gün gelecek 10 gün gidecek.Gelişini ne kadar önemseyip ilgilenirseniz o kadar sık gelmeye başlıyor.

X