Menopoz Menepozlu kadın kaç yıl sonra adet leke görmesi

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

angel795

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
83
28
28
Merhaba hanımlar ben 42 yaşımda olmama rağmen menepoza girdim bunda uç yıl önce ve şimdi benden kahverengi leke geldi bu normalmidir sizce sizlerinde başınıza geldimi boyle bir şey paylaşırsanız sevinirim

Çok normal banada menepoz başlangıcı dediler ama ben 45 yaşındayım çok problemli geçiyor benim çok kanamam oluyor sonrasında da 1 hafta kahverengi lekelenme şeklinde geliyor ama herhangi bir sorun yok diyor doktorlar

Çok normal banada menepoz başlangıcı dediler ama ben 45 yaşındayım çok problemli geçiyor benim çok kanamam oluyor sonrasında da 1 hafta kahverengi lekelenme şeklinde geliyor ama herhangi bir sorun yok diyor doktorlar
Zirtek merhaba,bana menepoz demediler ama 7 aydır sürekli kanamam var seninde öylemi

benim sürekli değil adet dönemlerimde sadece çok fazla oluyor. Ama beni çok yıprattı

Merhabalar menopoza girildiğinde adet zamanı normal adet sancısı gibi belirtiler oluyorm mu arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba benim adet kanamalarım fazlaydı önemli birey yok dedi doktorlar ama çok kansız kaldım menopoz başlangıcı 46 yaşındayım yeni doktora gittim bu sefer 3.5 cm lik lik bir kist görüldü doktor önemli olmadığını yumurtanın çatlamadığını söyledi ayrıca 9 eylülde tatilimde var tam denk geliyor doktor 10 gün süreyle günde 3 tane primolut -n verdi ama sonrasında çok kanamam olur mu acaca zaten çok kanıyorum doktorum tam tersi daha az gelir dedi yorumu olan varmı biraz uzun oldu ama:))

Merhaba hanımlar ben 42 yaşımda olmama rağmen menepoza girdim bunda uç yıl önce ve şimdi benden kahverengi leke geldi bu normalmidir sizce sizlerinde başınıza geldimi boyle bir şey paylaşırsanız sevinirim
Doktora gittiniz mi? ne dedi merak ettim
Aslında menopoz sonrası lekelenmeler sık görülen bi durummuş strese bağlı hormonal değişiklikler sebebiyle vs. ama yine de gitmekte fayda var

X