Merhaba herkese
son 1 aydır beyin sarsıntısı şeklinde sıkıntılarım var,
ayakta ve hareket halinde iken- çok yorulduğumda - stres olduğumda şidetleniyor.
yatarken ve otururken sorun yok.
ilk akla vertigo geldi, ilaçları kullandım etki etmedi,
sonra kulak iltihabina ve kan değerlerine de bakıldı , sorun yok
seneler önce teşhsi koyulan menenjiyomun rutin kontrol zamanı da gelişti,
sağ sfenoid kanatta menenjiyomum vardı, nöroloji doktoru ile senelerdir rutin kontroller yapıyorduk. sorun yoktu.
ve çekilen mr sonucu menenjiyomum büyümüş, tombullaşmış ve hatta olduğu yerde durmayıp beyin zarı çevresince ilerlemeye başlamış.
nöroloji doktorum beyin cerrahisine yönlendirdi, ben de Liv Hospitaldaki İlhan Elmacıya gittim
ilk etapta ışın tedavsi olabileceğimi söyledi ama ameliyat tabii daha kökten bir çözüm.
ışın ile daha çok durdurmak ve küçültme hedefleniyor anladığım
gammaknife radyo cerrahisi için büyük dedi, kendisi artık 3.5cm lik bir kitle çünkü
ya ışın, ya ameliyat. yoksa daha da büyümeye oldukça meyilli . göz sinirlerine ve şah damarına baskı yaparsa sıkıntısı çok daha fazla olacaktır.
kısaca özetlemek istedim,
menenjiyom ameliyatı olanlar siz kimlerde oldunuz?
yada ışın tedavisini seçenler faydasını gören oldu mu?
ışın tedavisi için başarı oranı sadece %65 verdi İlhan elmacı
ücretler ne civarda?
yada devlette bu ameliyatı yaptıranların önereceği bir doktor va mıdır?
son 1 aydır beyin sarsıntısı şeklinde sıkıntılarım var,
ayakta ve hareket halinde iken- çok yorulduğumda - stres olduğumda şidetleniyor.
yatarken ve otururken sorun yok.
ilk akla vertigo geldi, ilaçları kullandım etki etmedi,
sonra kulak iltihabina ve kan değerlerine de bakıldı , sorun yok
seneler önce teşhsi koyulan menenjiyomun rutin kontrol zamanı da gelişti,
sağ sfenoid kanatta menenjiyomum vardı, nöroloji doktoru ile senelerdir rutin kontroller yapıyorduk. sorun yoktu.
ve çekilen mr sonucu menenjiyomum büyümüş, tombullaşmış ve hatta olduğu yerde durmayıp beyin zarı çevresince ilerlemeye başlamış.
nöroloji doktorum beyin cerrahisine yönlendirdi, ben de Liv Hospitaldaki İlhan Elmacıya gittim
ilk etapta ışın tedavsi olabileceğimi söyledi ama ameliyat tabii daha kökten bir çözüm.
ışın ile daha çok durdurmak ve küçültme hedefleniyor anladığım
gammaknife radyo cerrahisi için büyük dedi, kendisi artık 3.5cm lik bir kitle çünkü
ya ışın, ya ameliyat. yoksa daha da büyümeye oldukça meyilli . göz sinirlerine ve şah damarına baskı yaparsa sıkıntısı çok daha fazla olacaktır.
kısaca özetlemek istedim,
menenjiyom ameliyatı olanlar siz kimlerde oldunuz?
yada ışın tedavisini seçenler faydasını gören oldu mu?
ışın tedavisi için başarı oranı sadece %65 verdi İlhan elmacı
ücretler ne civarda?
yada devlette bu ameliyatı yaptıranların önereceği bir doktor va mıdır?