Menenjit miyim?

aysegguuul

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
217
31
18
Ankara
Arkadaslar sağ deldirdiğim burnumda et cıktı dün doktora gittik doktor kucuk bir operasyonla alinmasi gerektiğini enfeksiyon kaptiğini alinmazsa menenjite kadar gidebilceğini söyledi internetten arastirdiğim menenjit beyin zarlarin iltihaplanmasiyla olusuyor eğer bu iltihap alinmazsa beyine sıcrayip beyin hasari isitme kaybi hatta ölüme kadar gidiyormus. Menejitin belirtilerinide yasiyorum sık sık basim agriyo hasta olucam gibi oluyorum ama olmuyorum uyku hali halsizlik gibi napmaliyim sizce cok korkuyorum daha yasimda 16 yardim eder misiniz

dr menenjit olsan menenjit derdi senide eve gondermzdi, oyle basit ayakda atlatilan bi hastalik deil bu
eti alamzsam yol açabilir demis sadece
internetde bas agrisi yazarsan kanserden girer losemiden çikar te$hisler, google bi dr deil anca senin strese sok, sadece dr unu dinle inetrnetde aratsurma yapma

Çok net söylüyorum.
Değilsin.
Sadece nazal polibin var. O da dert edilecek bir şey değil
Ama google'da arama yapıp bulduklarını kendinde aramaya devam edersen hipokondriyak olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…