• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Menenjit Aşısı yaptıranlar

BuseNurumm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
2
0
1
32
Merhaba güzel Anneler kızım 14 aylık özel menenjit aşısı yaptıracağım nimenrix ve bexero dedi doktorumuz. Sizce geçmi kaldım ve yaptıran anneler varmı öneriniz?

Merhaba güzel Anneler kızım 14 aylık özel menenjit aşısı yaptıracağım nimenrix ve bexero dedi doktorumuz. Sizce geçmi kaldım ve yaptıran anneler varmı öneriniz?
3-5 aylarda yaptırdık diğer dozumuz 7.ayda. Bebeklen önerilmedi mi acaba 14 ay hiç duymadım yaptırın mutlaka önemli aşılar bunlar.

7nci ayda önerilmişti. Ama o zamanlar kararsız kalmıştım her ayda yapılıyor diye biliyorum, doktorumuz şimdi nimenrix yapılabiliyor tek doz, 2 ay sonra bexero ve sanırım 36 ncı yada 48 ncı ayında bir bexero daha yapacağız dedi.

Bizim bexero 3-5-12 yada 13. Ay plani. Ama biryerde dinlemistim, bexero 12. Aydan sonra daha iyi bagisiklik yapiyor, 12. Aydan sonra yaptirin diye. Sanirim Dr Osman Gonulal’in videolarinda biriydi. Aklimda kaldi, doktorumuza soracagim.

Geç kalmadınız hiç endişe etmeyin sadece nimerex tek doz bexsero üç doz olucak ben 12ayliken nimerex iki yasda iki ay araile bexsero yaptirdim

Merhaba, biz 3-5 Bexsero yaptırdık 13te Nimenrix 15te Bexsero olacak diye hatırlıyorum. Bexsero her iki seferde de bizde ateş ve huzursuzluk yaptı

Back