Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba güzel Anneler kızım 14 aylık özel menenjit aşısı yaptıracağım nimenrix ve bexero dedi doktorumuz. Sizce geçmi kaldım ve yaptıran anneler varmı öneriniz?
Merhaba güzel Anneler kızım 14 aylık özel menenjit aşısı yaptıracağım nimenrix ve bexero dedi doktorumuz. Sizce geçmi kaldım ve yaptıran anneler varmı öneriniz?
7nci ayda önerilmişti. Ama o zamanlar kararsız kalmıştım her ayda yapılıyor diye biliyorum, doktorumuz şimdi nimenrix yapılabiliyor tek doz, 2 ay sonra bexero ve sanırım 36 ncı yada 48 ncı ayında bir bexero daha yapacağız dedi.
Bizim bexero 3-5-12 yada 13. Ay plani. Ama biryerde dinlemistim, bexero 12. Aydan sonra daha iyi bagisiklik yapiyor, 12. Aydan sonra yaptirin diye. Sanirim Dr Osman Gonulal’in videolarinda biriydi. Aklimda kaldi, doktorumuza soracagim.