B bibi95 Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2024 500 958 18 29 18 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Umay peri #21 Umay peri .!.: Aşıyı sorgulamıyorum sadece fikir edinmek istedim Genişletmek için tıkla... anladım tabiki de fikir edincek ne var onu anlamlandıramadım, aşıdan çekiniyorsunuz sandım. cocuk için hayati bi aşıda fikir alcak ne olabilir, salona koltuk mu seçiliyor sanki.
Umay peri .!.: Aşıyı sorgulamıyorum sadece fikir edinmek istedim Genişletmek için tıkla... anladım tabiki de fikir edincek ne var onu anlamlandıramadım, aşıdan çekiniyorsunuz sandım. cocuk için hayati bi aşıda fikir alcak ne olabilir, salona koltuk mu seçiliyor sanki.
U Umay peri Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Mart 2024 74 21 3 26 18 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Umay peri #22 Cekinmiyorum sadece 2 doz olarak yaptıran var 3 doz yaptıran var farklı çeşitleri var onun hakkında bilgi almak istedim.
Cekinmiyorum sadece 2 doz olarak yaptıran var 3 doz yaptıran var farklı çeşitleri var onun hakkında bilgi almak istedim.