menenjit aşısı besxtro

baabyy

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2022
78
28
bebeğim 6 aylık dün menenjit ve normal 6 aylık aşısını oldu ama aklıma takıldı bi problem yaratır mı yaptıranınız var mı diğer aşılarla birlikte

6 ay aşısıyla bexsero yu 1 hafta arayla yaptırdım. Sadece hafif ateş yapıyor ve aşı olan dizi ayağı ağrıyor ateş çabuk geçiyor huysuzluğu ve ağrısı bir kaç gün sürüyor

Biz karma aşıdan bir hafta önce yaptırdık Bexeroyu bayagı agır gecırdı

diğerini kaç ay sonra yaptırdınız
Kastettiğiniz ikinci bexero ise ilk asıdan iki ay sonra yapılacak. Ama bu konuda doktorların da ayrı görüşü var sizin doktorunuz ya da sağlık ocağı sizi yönlendirir zaten

bana arayla olmaz dediler şimdi huzursuzluk başladı uyuyamıyor
Bacağı komple değil ama enfeksiyon yeri hafif şişti. Huzursuzluk ağrı filan aşılar üst üste geldiği için değil sadece her dozda oluyor bexsero ağır bi aşı

bacağında şişme oldu mu bu sefer pişman oldum yaptırdığıma çocuk uyuyamıyor gece bişeyi yoktu sabah çok kötü oldu
Menenjit aşıları biraz yoruyor çocukları ama iyi yapmışsınız bence. Ben de yaptırdım bebeğime. Şişme bizde de oldu ilk aşıda. Kolonyalı pamuk koymak iyi olabilir.

Bexsero ağır bir aşı bizide 1 hafta mahvetmişti hem bacağında ağrı hemde ateş yapmıştı. Şişlik olmadı ama siz mutlaka hekiminze gösterin. Geçmiş olsun

bebeğim 6 aylık dün menenjit ve normal 6 aylık aşısını oldu ama aklıma takıldı bi problem yaratır mı yaptıranınız var mı diğer aşılarla birlikte
Ben 3 ve 5 ayinda iki dozu birdeb yaptirdim canim nimerix ve baxsero sukur bir sorun yaratmadi sadece baxseroya biraz agir diyorlar o kisimda kas sisligi olusmustu ovalayarak kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…