Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana arayla olmaz dediler şimdi huzursuzluk başladı uyuyamıyor6 ay aşısıyla bexsero yu 1 hafta arayla yaptırdım. Sadece hafif ateş yapıyor ve aşı olan dizi ayağı ağrıyor ateş çabuk geçiyor huysuzluğu ve ağrısı bir kaç gün sürüyor
bacağı da şiş normal mi6 ay aşısıyla bexsero yu 1 hafta arayla yaptırdım. Sadece hafif ateş yapıyor ve aşı olan dizi ayağı ağrıyor ateş çabuk geçiyor huysuzluğu ve ağrısı bir kaç gün sürüyor
diğerini kaç ay sonra yaptırdınızBiz karma aşıdan bir hafta önce yaptırdık Bexeroyu bayagı agır gecırdı
bacağında şişme oldu mu bu sefer pişman oldum yaptırdığıma çocuk uyuyamıyor gece bişeyi yoktu sabah çok kötü olduBiz karma aşıdan bir hafta önce yaptırdık Bexeroyu bayagı agır gecırdı
Olmadı bizim ama bir kaç gün huysuzluğu devam etti gerçektenbacağında şişme oldu mu bu sefer pişman oldum yaptırdığıma çocuk uyuyamıyor gece bişeyi yoktu sabah çok kötü oldu
Kastettiğiniz ikinci bexero ise ilk asıdan iki ay sonra yapılacak. Ama bu konuda doktorların da ayrı görüşü var sizin doktorunuz ya da sağlık ocağı sizi yönlendirir zatendiğerini kaç ay sonra yaptırdınız
Bacağı komple değil ama enfeksiyon yeri hafif şişti. Huzursuzluk ağrı filan aşılar üst üste geldiği için değil sadece her dozda oluyor bexsero ağır bi aşıbana arayla olmaz dediler şimdi huzursuzluk başladı uyuyamıyor
Menenjit aşıları biraz yoruyor çocukları ama iyi yapmışsınız bence. Ben de yaptırdım bebeğime. Şişme bizde de oldu ilk aşıda. Kolonyalı pamuk koymak iyi olabilir.bacağında şişme oldu mu bu sefer pişman oldum yaptırdığıma çocuk uyuyamıyor gece bişeyi yoktu sabah çok kötü oldu
Ben 3 ve 5 ayinda iki dozu birdeb yaptirdim canim nimerix ve baxsero sukur bir sorun yaratmadi sadece baxseroya biraz agir diyorlar o kisimda kas sisligi olusmustu ovalayarak kayboldubebeğim 6 aylık dün menenjit ve normal 6 aylık aşısını oldu ama aklıma takıldı bi problem yaratır mı yaptıranınız var mı diğer aşılarla birlikte