Menekşe Duy Sesimi ve Diğer Arkadaşlar...

ASLI_54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
8
0
36
Sakarya
slm ben yeni üyeyim özel ms atamadımm.senden fikir istiyorum mümkünse.yeni evliyim yatak odam ve salonum için bir sonuca varamadım.yatak odası mobilyamı siyah beyaz aldım duvarlarıda beyaza boyattım ama perdem ve halımda kararsız kaldım ne renk bir perde ve halıyla renklendireyim ve perde halı aynı renk olması uygun olurmu?ikincisi salonum aslında salonum hakkında çok fikir var kafamda ama karar veremiyorum duvar rengi ıhlamur,mobilya fındık kabuğu,koltuklar krem ve kahve karışımı düşünüyorum perdeleride borda sence nasıl olur?yada senin bir fikrin olabilirmi bu konuda yardımcı olurmusun bana lütfenn çıldırmak üzereyim..yada mobilya krem olursa ne renk koltuk duvar olması doğru olurr.bilmiyorumkismile arkadaşlar bütün fikirlere açığımm.

resim koyarsan sana yardımcı olmaya çalışırız.

yatak odan siyah beyaz olmussa bence perdelere halılara gri ve kırmızı renklerini katarak canlandırabilrsin bu uyum cok harika oluor... beyaz siyah gri ve kırmızı kolay gelsin canım insallah en yakın zamanda bitmis halinide burda paylasırsın bizimle:)

resim koyamyorum yeni üyeyim daha çözemedim bu sayfayı özel msjda yazamıyorum.yorumlarınız için tşkk..dikkate alacağım.

ben senin profiline baktım daha 7msj dasın 100 msj tamamlamana kadar resim koyamazsın koysanda küçük eklenti şeklinde koyabilirsin.özelden yazman burdan yaz da msj sayın çogalsın.

Konunuz içeriğinden dolayı, "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.

Merhaba sevgili Aslı sorularını eşime ilettim ve yanıtını ancak alabildiğim için geç yazıyorum.

Yatak Odası:

beyaz mobilyalar;
halı ,perde ve yatak örtüsü renkleri seçimlerinde en kolaylıklar sunan renktir.
Yatak odasında bir renk kombinasyonu oluşturman mekanı gösterişli hale getirir.
örneğin 3 yakın renk mor,fuşya,pembe yi ele alalım

perdelerin pembe,yakat örtün fuşya halın mor tonlarında,bunların yerlerini değiştirebilirsinde önemli olan 3 renk kombinasyonunu oluşturmak

aynı şekilde başka bir renk ve tonlarıda düşünebilirsiniz yeşil,fıstık yeşili,ve tonları gibi
yada kırmızı ,turuncu ve tonları gibi 3 renk kombinasyonu

Salon:

Salonunda ıhlamurduvar boyası ve mobilya renkleri gayet uyumlu fakat mor perde kesinlikle uyumsuzluk.Perde de renklilik istiyorsanız duvar boyanız ve mobilyanızla kombinasyon sağlayacak tonlar seçmeleisiniz örneğin turuncunun tonlarında perde,halıda açık turuncu tonlarda desenler ve aksesuarlar
..saygılarımla

Son düzenleme:
çok teşş ederim fakat perde mor değil borda yani vişne çürüğü gibi bi renk demiştim ama verdiğin fikirde güzelmişş uğreştırdım seni saol herşey içinŞeniz

canım yatak odanın mobilyası siyah beyazsa en başta arkadaşın dediği gibi kırmızı ve griyide ekleyip harika bir hava yaratabilirsin. canım salonuna eğer bordo perde aldıysan halıda falanda bu renk olsa hoş olur. sadece bordo perde biraz sırıtır. ama yatak odana özellikle kırmızı renk katarsan siyah beyaza çok yakışır.

Back
X