Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Femara ve oviteelle ile kaldım bugün test yaktım kanda da yaptım çıktı bakalım pazartesş kontrol var kese henüz yokMerhaba ben bu ay menegon 75mg ve ovitrelle çatlama iğnesi vuruldum. Adete 12 gun var beklemedeyim. Bunları kullanıp hamile kalan oldumu?
Benim de femara ve ovitrelle ile kaldım keseniz belli miMrbben geçen ay famara ilaç kullandım sonra yumurta kendiliğinden çatladı veya kayboldu o ay hamile kalamadım ama ekim ayında famara ve ovitrella ile hamile kaldım iğneden 11 gün sonra idrar testinde çıktı
Hayırlı olsun . Inşallah bendede öyle olurMrbben geçen ay famara ilaç kullandım sonra yumurta kendiliğinden çatladı veya kayboldu o ay hamile kalamadım ama ekim ayında famara ve ovitrella ile hamile kaldım iğneden 11 gün sonra idrar testinde çıktı
Ayy hayırlı olsun allah kucagnaza almayı nasip etsinFemara ve oviteelle ile kaldım bugün test yaktım kanda da yaptım çıktı bakalım pazartesş kontrol var kese henüz yok
Benim üç yumurtam oldu ama hikayeyi dinleyin ben 16 yaşında ilk adetimi gördüm sonrasın da bir daha hiç adet göremedim ilaçla oluyordum hep bir gün babam beni Ankara’ya götürdü ufak bir ilçe de yaşıyordum ben doktor bana ilaç kullanmamazlık yapma zaten kısırsın dedi bu bu cümleyi 29 yaşına kadar hiç aklımdan çıkaramadım evlendim Temmuz ayında direk tedaviye başladım femara ve iğne ama hamile olmamama rağmen adet de olmuyırdum hangi birine yanayım bilemedim ikinci ay üç yumurtam oldu iğne öi vuruldum bugün test yaptım silik çizgiyi göremedim ilkten ihtimal dahi vermiyordum içimden birsey git dedi bugün kan testi verdim ve pozitif yazdı rapor da ama nasıl bir umutsuzluksa benim ki kese yok henüz çok yeni çünkü ama ben şimdiden dış gebelik mi kimyasal gebelik mi tüm kötü durumlara hazırlıyorum kendimi ama allahtan umut kesilmez ben hamileysem herkes hamile kalır demiyorum çünkü allah nasip ederse olur biliyorum allab hepimizin hakkında hayırlı olanı eylesinFenada yumurta geliştirmek için yani dimi ?kaç tane yumurtanız vardı ?
Ayy allaha binlerce kez şükürler olsun size bu duyguyu yaşatmış isteyen herkese yaşatır inşallah. Benim 1 tane yumurtam vardı oyuzden çok umutlanamiyorum. Peki belirtiniz varmiydi?Benim üç yumurtam oldu ama hikayeyi dinleyin ben 16 yaşında ilk adetimi gördüm sonrasın da bir daha hiç adet göremedim ilaçla oluyordum hep bir gün babam beni Ankara’ya götürdü ufak bir ilçe de yaşıyordum ben doktor bana ilaç kullanmamazlık yapma zaten kısırsın dedi bu bu cümleyi 29 yaşına kadar hiç aklımdan çıkaramadım evlendim Temmuz ayında direk tedaviye başladım femara ve iğne ama hamile olmamama rağmen adet de olmuyırdum hangi birine yanayım bilemedim ikinci ay üç yumurtam oldu iğne öi vuruldum bugün test yaptım silik çizgiyi göremedim ilkten ihtimal dahi vermiyordum içimden birsey git dedi bugün kan testi verdim ve pozitif yazdı rapor da ama nasıl bir umutsuzluksa benim ki kese yok henüz çok yeni çünkü ama ben şimdiden dış gebelik mi kimyasal gebelik mi tüm kötü durumlara hazırlıyorum kendimi ama allahtan umut kesilmez ben hamileysem herkes hamile kalır demiyorum çünkü allah nasip ederse olur biliyorum allab hepimizin hakkında hayırlı olanı eylesin ❤
Beirtileriniz varmiydi ?Mrbben geçen ay famara ilaç kullandım sonra yumurta kendiliğinden çatladı veya kayboldu o ay hamile kalamadım ama ekim ayında famara ve ovitrella ile hamile kaldım iğneden 11 gün sonra idrar testinde çıktı
2 yumurtam gelişti biri iğneden hemen sonra çatladı diğeri de sonradan kendi çatlamış ama şuan tek çift bilmiyorumFenada yumurta geliştirmek için yani dimi ?kaç tane yumurtanız vardı ?
Ayy allaha binlerce kez şükürler olsun size bu duyguyu yaşatmış isteyen herkese yaşatır inşallah. Benim 1 tane yumurtam vardı oyuzden çok umutlanamiyorum. Peki belirtiniz varmiydi?
Göğüslerim ağrıyodu sadeceBeirtileriniz varmiydi ?
Kan degeriniz kactiAçıkçası yoktu önceki ay akıntım çöktü göğüs uçları hassastı bel ağrısı vardı bunda olmadı hiç biri ama kimyasal gebelik yada diğer gebelik oluşumları üzer inş değildir normal gebeliktir
Hadi hayırlısı2 yumurtam gelişti biri iğneden hemen sonra çatladı diğeri de sonradan kendi çatlamış ama şuan tek çift bilmiyorum![]()
100.1 sanırım ikiKan degeriniz kacti
Allah isterseBenim üç yumurtam oldu ama hikayeyi dinleyin ben 16 yaşında ilk adetimi gördüm sonrasın da bir daha hiç adet göremedim ilaçla oluyordum hep bir gün babam beni Ankara’ya götürdü ufak bir ilçe de yaşıyordum ben doktor bana ilaç kullanmamazlık yapma zaten kısırsın dedi bu bu cümleyi 29 yaşına kadar hiç aklımdan çıkaramadım evlendim Temmuz ayında direk tedaviye başladım femara ve iğne ama hamile olmamama rağmen adet de olmuyırdum hangi birine yanayım bilemedim ikinci ay üç yumurtam oldu iğne öi vuruldum bugün test yaptım silik çizgiyi göremedim ilkten ihtimal dahi vermiyordum içimden birsey git dedi bugün kan testi verdim ve pozitif yazdı rapor da ama nasıl bir umutsuzluksa benim ki kese yok henüz çok yeni çünkü ama ben şimdiden dış gebelik mi kimyasal gebelik mi tüm kötü durumlara hazırlıyorum kendimi ama allahtan umut kesilmez ben hamileysem herkes hamile kalır demiyorum çünkü allah nasip ederse olur biliyorum allab hepimizin hakkında hayırlı olanı eylesin ❤
hayırlısı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatHadi hayırlısı![]()
Adetiniz kaç gün geçmişti100.1 sanırım iki
Haftalık gebeyim