Mendil Nereden Bulurum ve Nasıl İşlenir?

labfaresi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
2.672
5.299
Kızlar ya Allah başka dert vermesin tabi de :) Mendil nereden bulabilirim ben? Ve nasıl işleyebilirim bilen var mı?

pek anlasilir yazmamissin ama tuhafiyelerde hala minik bez mendillerden var alabilirsin.istanbuldaysan eminonunde kesin bulursun sanirim.islemede kanevce isler gibi olur ama niye bunca sikintiya girecen onu anlamadim.

pek anlasilir yazmamissin ama tuhafiyelerde hala minik bez mendillerden var alabilirsin.istanbuldaysan eminonunde kesin bulursun sanirim.islemede kanevce isler gibi olur ama niye bunca sikintiya girecen onu anlamadim.

Ankaradayım maalesef. tuhafiyeler nerede onu bile pek bilmiyorum çeyiz eşyası satan yerlerde filan olur mu acaba?

Ankaralı arkadaşlar önerisi olan var mı?

Kaneviçe gibi derken? Şu ince kareli bir şey var onu mu diyorsun acaba? İşledikten sonra ipler çekiliyor filan?

evet o canim
ankarada ulusta bulursun heykelin orda bir suru tuhafiyeci vardi

Nostaljide kaldi onlar artik ne yapacaksin ki merak ettim
Uskudara gideriken bir mendil buldum
Mendilimin icinede lokum doldurdum
Hani boyle bi şarkı vardiya aklima geldi birden

Canım benim bende eşim askerken işlemek istiyorumdum araştırdım bu damatlık satan alışveriş merkezlerinde ipek mendil alacaksın madem el emeği göz nuru işliceksin biraz daha para ver emeğine değsin hem mendilin hem işlemen güzel dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…