Menopoza girip Saracoğlu'nun Testere dişli Aslan pençesi kürünü uygulayan ve tekrar adet gören var mı? Sorumun yanıtını kişisel olarak deneyimlerim sonucunda vereceğim belki benim gibi doktordan kendi tanılarını duyup paniğe kapılan varsa yardımı dokunabilir.
Evet bir ayın sonunda regl oldum hem mutlu oldum aynı zamanda çok rahatladım. Bitkisel kürü uygulamaya başladıktan 5 gün sonra menopoza bağlı aşırı sıcak basmaları ve aşırı terlemeler son buldu.
Pardon menopoz tanısı konan tarih 26.05.2019 mayıs ayıydı ( 26.06.2019 tarihi hatalı yazmışım)Fsh hormonu okadar cabuk nasil düstü benimde fsh 42 cikti amh 0’188 banada erken menepoz dedi ama benim adetlerim normal geliyor 5 gun gecikmeli ve bi kac daha uzun suruyor. Bilgisi olan varmi arkadaslar
Menopoz tanısı 22.05.2019 tarihinde yaptırdığım kan testinde (FSH) Hormonu 110 E2 Hormonu 5 olduğu için koyuldu.
Bir ay boyunca testere dişli aslan pençesi kürünü düzenli olarak içtim 25.06.2019 tarihinde regl oldum daha önceki periyodik regl'larım (adet) gibi aynı yoğunlukta oluyor. Adetimin 2 günü kan testi yaptırdım (FSH) Hormonu :7,70 (E2) Hormonu:108,13 diğer hormonlarımda normal seviyede çıktı . Benim gibi panik ve korku yaşayan bayanlar varsa Alternatif tıp (bitkisel tedavi) işe yarıyor hanımlar
Pardon menopoz tanısı konan tarih 26.05.2019 mayıs ayıydı ( 26.06.2019 tarihi hatalı yazmışım)
Aslanpençesi kürü yani çayı içtim günde iki kez bir ay botunca
AMh degeriniz kacti sonuc ne oldu acabaMerhaba
Benim de fsh 75, e2 11 cıktı, adet olamadim ve aşırı sicak basmasi şikayetiyle gitmiştim doktora. Cyclo progynova verdi 3 ay boyunca. Erken menapoz diyebilmek icin 3 ay sonra bir kez daha bakacagiz testlere dedi. Ama tabii ki panik oldum. Bu kürü uygulasam ilacla beraber olur mu acaba?
Ben sadece E2 ve fsh hormonlarını ölçtürdüm çocuk isteğim olmadığı AMh teste dahil edilmediAMh degeriniz kacti sonuc ne oldu acaba
Fsh hormonununz kactiBen sadece E2 ve fsh hormonlarını ölçtürdüm çocuk isteğim olmadığı AMh teste dahil edilmedi
Amh degerime bakmadı doktor 2.cocuk istegim olmadigi için. Sonucta hala cyclo progynova kullaniyorum. Ilacla beraber sicak basmalari hafifledi. Ama ilac ara lekelenme yapti. Hala endiseliyimAMh degeriniz kacti sonuc ne oldu acaba