• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Menapoz sonrası kanayan polip?

timesinfinity

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
3.437
19.030
128
Merhaba arkadaşlar,

Annem menapozda (cerrahi olarak yumurtalıkları alınmıştı) ama 2 ay önce kanaması oldu.Geçirdiği operasyona bağlıdır die düşünmüştüm ama polip varmış meğer ,büyümüş ve bu kanıyormuş.Polip alınması,kürtaj ve rahim filmi çekme işlemleri yapılacak.Biraz araştırdığımda menapoz sonrası kanayan poliplerin risk faktörü içerdiğini gördüm. Kanayan polipe rağmen sonucu iyi huylu çıkan bir tanıdığınız var mı?

Merhaba arkadaşlar,

Annem menapozda (cerrahi olarak yumurtalıkları alınmıştı) ama 2 ay önce kanaması oldu.Geçirdiği operasyona bağlıdır die düşünmüştüm ama polip varmış meğer ,büyümüş ve bu kanıyormuş.Polip alınması,kürtaj ve rahim filmi çekme işlemleri yapılacak.Biraz araştırdığımda menapoz sonrası kanayan poliplerin risk faktörü içerdiğini gördüm. Kanayan polipe rağmen sonucu iyi huylu çıkan bir tanıdığınız var mı?
Kanamalar polip disinda baska bir nedenden olabiliyor mu?

Kanamalar polip disinda baska bir nedenden olabiliyor mu?
Bilmiyorum ama anneminki polipten kaynaklı.Hocanın dediği bu en azından.Büyük,sarkan ve kanayan bir polip mevcut.Menapoz sonrası bu tarz kanamalar tehlike arz edebiliomuş.Ki annemin meme ca geçmişi de olduğundan korkutuyor işte.

Back