• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memura yapılan zam açıklandı

bulca

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
28 Ocak 2009
33.808
55.295
1.123
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile memur sendikaları arasındaki görüşmede anlaşma sağlandı.Memura 2014'te taban aylığına 175 lira zam yapılırken 2015 yılı için yüzde 3+3 zam yapıldı. Öğretmenlere 2014'te toplam 75+75 eğitim yardımı yapılacak.
Çalışma ve Sosyal Güvelik Bakanı Faruk Çelik, Kamu görevlilerinin 2014-2015 yıllarına ilişkin mali ve sosyal haklarını belirlemek üzere kamu görevlileri sendikaları ile Hükümet arasındakitoplu sözleşme görüşmelerinde mütabakatla sonuçlandığını söyledi.
Memura 2014 yılı için taban aylığına 175 lira zam yapıldı... Hükümet memura 2015 yılı için yüzde 3+3 zam verecek....
Ocak 2014'ten geçerli şekilde taban aylığına 175 TL zam yapılacak. Memurun en düşük aylığıbu artışla 1202 TL olacak.
Eğitim hizmet bedeli olarak 2014 yılında ilk altı ayda 75 ikinci altı ayda 75 TL öğretmenlereeğitim öğretim tazminatı ödenecek...
Aile ve çocuk yardımı ile ilgili 350 TL'lik bir iyileştirme yapılacaktır...
Hakem heyetinin geçen yıl verdiği haklar korundu.

Kaynak: Haber7

hükümetin memura reva gördüğü bu. siz insanlara aşağılanmanın kötü bir şey olduğunu anlatabilirsiniz ama karşıdaki aşağılanmaktan hoşlanıyorsa ne yapacaksınız?

Back