Memur olanlar bakabilir mi

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
Merhaba arkadaşlar size daha once goz problemi rahatsızlığımı anlatmıştım.memur kk üyelerine bir danışayım dedim... Şimdi sanirim engelli kadrosundan giremeyeceğim cunku benim engelim yuzde 32 civarinda oluyormuş.ben normal kpssye girsem ve atansam atanacagim kurumda goz probleminden dolayı bi sıkıntı olur mu, bana sen buraya olmamışsın deyip atamam iptal edilir mi. Adalet bakanligi sağlık bakanligi aile bakanligindan tercih yapabiliyorum bölüm gereği. Ama mesela adalet bakanligi yonetmeligindegoz. Probllemi şaşılık kekemelik vs olanlari almmiyorlarmis oyle okudum yonetmelikte.nasi yapabiliyorum Yani bu denetleme yerlestirme vs nasil oluyor ben nasil yapacagim kac gundur aklima takildi sormak istedim...sevgiyle kalın:)

Sağlık raporu gerektiren bir kadro değilse doruk olmaz elbette. Sınava gir, tercih yap ve atan bu kadar :)
Ben de öyle sanıyordum ancak bu engelli seylerini görünce bir duraksadım. Umarim öyledir, siz yetkin misiniz bu konuda yoksa kendi yorumunuz mu?

Ben de öyle sanıyordum ancak bu engelli seylerini görünce bir duraksadım. Umarim öyledir, siz yetkin misiniz bu konuda yoksa kendi yorumunuz mu?
Yetkin derken ben de KPSS ile atanmış bi memur, az cok mevzuat bilirim. Kadrolar açıklanınca Açıklamalar kısmında Özellikler tek tek yazılır ona göre tercih yaparsiniz

Size uzun süre sağlık kurulunda görev almış bir doktor olarak yardımcı olmaya çalışayım...atamanız yapıldığıda sizden sağlık kurulu raporu istenecek...eğer yaptığınız iş direkt görmede dikkat gerektiren ve görme odaklı bir iş ise bu 32 lik kusur oranından çok göz rahatsızlığınızın o işe engel olup olmadığı belirlenir...eğer atandığınız bölümün böyle bir özelliği varsa sıkıntı olabilir onun dışında sorun olacağını sanmıyorum...gözünüzde kırma kusuru yada ileri katarakt mı var?

Merhabalar. Teşekkür ederim. Sosyal calismaci kadrosundan yerlesecegim nasip olursa. Goz tembelligi var sol gozumde, buna bağlı şaşılık var . görme derecesi de cok az o gözümün...

Yetkin derken ben de KPSS ile atanmış bi memur, az cok mevzuat bilirim. Kadrolar açıklanınca Açıklamalar kısmında Özellikler tek tek yazılır ona göre tercih yaparsiniz
Anladim teşekkür ederim:) her memurdan isteniyorsa bu sağlık raporu ve işine engel olacak varsayilirsa ne yapiliyor acaba

benimde %32 işitme problemim var ama ben atandıktan sonra evrak istediler işte heyet sağlık raporu orada da yazıyordu zaten bi sıkıntı olmadı, engeli olan personel çalışıtılabiliyorsa sizi de çalıştırırlar, sonuçta gözleri hiç görmeyen biri bile var bizim kurumda hemde evrak kayıtta çalışıyor :) sorun falan yapamazlar emin olun :)

Teşekkür ederim...:) cok mutlu oldum...

Atandığınız kurum sizden atamanız yapılmadan önce heyet raporu isteyecek o raporda görevini yapmasına engel bir durum yoktur yazınca sıkıntı yok sadece görevinizi yapmanıza engel durum olduğunda da engelli kadrosundan girerdiniz.

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için:) engelli kadrosunu da doktorla konusup engel yuzdesini tekrar öğrenip araştıracağım..cok sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…