P pcolunungunlugu Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2015 179 56 20 Mayıs 2015 Konu Sahibi pcolunungunlugu #1 Merhaba ben Şişli Memorial da doğum planlıyorum. Varsa tecrübeli olanlar paylaşabilirler mi? Doktor hemşire oda ve ilgi nasıldı? Fiyatları nedir?
Merhaba ben Şişli Memorial da doğum planlıyorum. Varsa tecrübeli olanlar paylaşabilirler mi? Doktor hemşire oda ve ilgi nasıldı? Fiyatları nedir?
E Emet43Endrose83 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2011 50 16 22 Haziran 2015 Konu Sahibi pcolunungunlugu #2 Bende Memorial Şişli'de doğum düşünüyorum bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
E Emineoztrk Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2015 14 0 36 10 Eylül 2015 Konu Sahibi pcolunungunlugu #3 Kimse cevap yazmamış sanırım :)ben de orada düşünüyorum . Tecrübeli anneler bize yazabilir mi:)
P pcolunungunlugu Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2015 179 56 10 Eylül 2015 Konu Sahibi pcolunungunlugu #4 Emineoztrk .!.: Kimse cevap yazmamış sanırım :)ben de orada düşünüyorum . Tecrübeli anneler bize yazabilir mi:) Genişletmek için tıkla... Ben erken doğum Yaptım. 22 haftalık. Memorial da bebeğim ölü Doğdu. Hastaneden Çıkışta çıkan tutar verilenin çok üstündeydi. Bebeğim yaşasaydı kimbilir ne ödeyecektim. Bir dahaki doğumum için başka hastane arayacağım.
Emineoztrk .!.: Kimse cevap yazmamış sanırım :)ben de orada düşünüyorum . Tecrübeli anneler bize yazabilir mi:) Genişletmek için tıkla... Ben erken doğum Yaptım. 22 haftalık. Memorial da bebeğim ölü Doğdu. Hastaneden Çıkışta çıkan tutar verilenin çok üstündeydi. Bebeğim yaşasaydı kimbilir ne ödeyecektim. Bir dahaki doğumum için başka hastane arayacağım.