Memorıal Atasehırde dogum yapanlar!

merhaba ben 2009 da memorial ataşehir de doğum yaptım.o zaman tabiki yeni bina daha yoktu
ama ben doktoeumdan da oradaki hemşirelerden de cok memnun kaldım ,cocugumu emzirmekte zorlanmıstım bebek hemşiremiz
sütümü sagarak kaşık mamalarıyla bebeğimi besledi acıkca memnun kaldım.doktorum acibademe gectiği için ben de dr sema demirsoyla
beraber oraya devam ettim ve cuma gunu doğumum var ikinci bebeğimiz olacak acibadem ataşehirde doğum olmadığından dr za rica ettik şifada yapacağız.

benim orada tek sorunum amaliyathaneden çıkartılırken cok canım yanmıstı sedyeden sedyeye geciş yaparken,genel anestezi olmustum

Memorıal Atasehır'de dogum yapan var mı kızlar ?

Ben de orada düşünüyorum dr m orada. Siz devam ediyor musunuz? Kime gidiyorsunuz? Ben orada 15 gün yattım doğum katında. Olması gerektiği gibi özel hastane nihayetinde. Ama diğer özel hastanelerden çok da üstün bir yanı yok bence...

Temmuz 2013ten beri Memorial Ataşehir hastanesine gidiyorum şu an 7 aylık hamileyim .. doğumum yaklaştıkça doğum fiyatları hakkında bilgi edinmek istedim. ne zaman muhasebeyi arasam hep farklı fiyat aldım . vakıfbanklı olduğumu belirtiyorum ve bunun üzerinden bana fiyat verdiklerinde sürekli farklı fiyatlar çıkıyor. oysa diğer özel hastanelerde fiyatlar herşey dahil olarak net bir şekilde söyleniyor. bizi bu hamile halimizle birde fatura düşünmeye sevk ediyor Memorial Ataşehir... maalesef birşeyi bilmeyen muhasebe ile karşı karşıyayız. ve bu sebeple benim gibi bir sürü hasta kaybetmeye devam edecek Memorial Ataşehir. konuyla ilgili umarım yetkili ve bilgili birine ulaşabiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…