Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Benim arkadaşım geçen ay orda ikizlerini sezeryanla doğurdu..Ona sordum sizin için.Aşağıda cevabı:
"Arda Lembet,Cem Demirel ,doktorlar kusursuz,yine olsa yine orda doğururdum.Hastane çok temiz,çok tehlikeli günler geçirdim ölmedim biliyosun..."
Arkadaşımın ciddi durumları oldu hamilelik boyunca,neler atlattı,yine doktorların yardımıyla.O yüzden çok memnun.
Sağlıkla rahat bir doğum yaparsınız inşallah,sevgiler.
Simcaa slm canımm
hala doktor arayışındayım maalesef(
Tesadif yorumu yazanın sen olduğunu görünce çok sevindim.. Arkadaşının doktoru hangisiymiş.
Yaklaşım, anlayış, tecrübe çok önemli benim için.
Canım ikisi de doktorumdu,ikiside harikadır dedi.Onun çünkü birsürü sıkıntısı vardı,iki doktor da ilgilenmiş.Doğumdalarmış.![]()
MerhabaMerhaba bayanlar bizim doğum temmuzda ataşehir memorial da oldu hastaneden çok ama çok memnun kaldık araştırma yapanlara faydalı olur diye yazmak istedim.
Sağlıklı günler.
Epidural sezeryan dogum yaptim. Hst.deki tum ekipten cok memnun kaldim. Ozellikle anestezi uzmani ilknur hn ve dr.um bilgi hn.superlerdi.. tavsiye edrim. Hst.odalarinin hacminin kucuk olmasi disinda hicbi sorun yasamadim.Merhaba,
Ben de şuan Bilgi Hanım a gidiyorum. Ilgisinden memnunum. Yakın zamanda burada doğum yapan arkadaşlar fikirlerini ve ne kadar ödediklerini paylaşabilirler mi lütfen. Ben telefonla bilgi istediğimde 10 bin artı ilaç dediler. Benim doğum paketi içermeyen bir sigortam var biraz indirim sağlıyor sadece.
Evet 1 ay once yaptim. Bana da 8000 demislerdi 6000 hesap cikti. Degisiyormus bilmiyorum. Bi de sigortasina gore de fiyat degisiyor sanirim. Sizin sigorta yoktu dimi oyle olunca epey pahali oluyor. Sigorta firmalarinin anlasmalari oldugundan indirimli oluyor.fermante cevabınız için teşekkür ederim. Yakın zamanda mı yaptınız doğumu acaba? Çünkü söylediğiniz rakam bana verilen fiyatın yarısı neredeyse.
Evet 1 ay once yaptim. Bana da 8000 demislerdi 6000 hesap cikti. Degisiyormus bilmiyorum. Bi de sigortasina gore de fiyat degisiyor sanirim. Sizin sigorta yoktu dimi oyle olunca epey pahali oluyor. Sigorta firmalarinin anlasmalari oldugundan indirimli oluyor.
Ben de gecen yil bilgi hn.da dogum yaptim cok memnun kaldim tavsiye ederimMerhabalar ben şuan memorial ataşehire bilgi hanıma gidiyorum ve gayet memnunum Allah kısmet ederse doğumumu da burada yapacağım. Benim özel sigortam var ama normalde fiyatlar nedir bilemiyorum olmayanlar için. Daha yolun başındayız 12 haftalık hamileyim :)
Can'ım merhaba sorunun yanıtı Serap Mollaoğlu , bizim ilk doğumu normal yaptırdı başka hastanede idi o Zaman ,bu kezle kısmet olursa yine ona gideceğim.Merbabalar konuyy güncellesel ataşehir memorial tavsiye edeceğiniz öncelikle normal doğum yanlısı iletişşmi kuvvetli kimi önerirsiniz şuan tecrübe eden ve daha önce tecrübe etmiş arklar? Yrdımmm pliss Sgklı biri için fiyatlar nw kdr pahalı old tahmin ediyorum ama fkir almak isterim![]()