• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memorıal atasehır hastanesınde doğum yapan var mı ?

MariposaM

Manana sera otro dia
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
71
21
48
Biz doğum için bu hastaneyi düşünüyoruz ama çevremizden kimsenin bu hastanede bir ameliyat ya da doğum tecrübesi yok , sizlerden bu hastanede doğum yapmış olan var mı ?

Merhaba,

Benim arkadaşım geçen ay orda ikizlerini sezeryanla doğurdu..Ona sordum sizin için.Aşağıda cevabı:

"Arda Lembet,Cem Demirel ,doktorlar kusursuz,yine olsa yine orda doğururdum.Hastane çok temiz,çok tehlikeli günler geçirdim ölmedim biliyosun..."

Arkadaşımın ciddi durumları oldu hamilelik boyunca,neler atlattı,yine doktorların yardımıyla.O yüzden çok memnun.

Sağlıkla rahat bir doğum yaparsınız inşallah,sevgiler.

Merhaba Simca12 cevabınız için çok teşekkürler, umarım her şey yolunda gider ve sorunsuz bir doğum geçiririz.

sevgiler....

Merhaba,

Benim arkadaşım geçen ay orda ikizlerini sezeryanla doğurdu..Ona sordum sizin için.Aşağıda cevabı:

"Arda Lembet,Cem Demirel ,doktorlar kusursuz,yine olsa yine orda doğururdum.Hastane çok temiz,çok tehlikeli günler geçirdim ölmedim biliyosun..."

Arkadaşımın ciddi durumları oldu hamilelik boyunca,neler atlattı,yine doktorların yardımıyla.O yüzden çok memnun.

Sağlıkla rahat bir doğum yaparsınız inşallah,sevgiler.

Simcaa slm canımm :16:

hala doktor arayışındayım maalesef :((
Tesadif yorumu yazanın sen olduğunu görünce çok sevindim.. Arkadaşının doktoru hangisiymiş.
Yaklaşım, anlayış, tecrübe çok önemli benim için.

Simcaa slm canımm :16:

hala doktor arayışındayım maalesef :((
Tesadif yorumu yazanın sen olduğunu görünce çok sevindim.. Arkadaşının doktoru hangisiymiş.
Yaklaşım, anlayış, tecrübe çok önemli benim için.

Canım ikisi de doktorumdu,ikiside harikadır dedi.Onun çünkü birsürü sıkıntısı vardı,iki doktor da ilgilenmiş.Doğumdalarmış.:16:

Temmuz 2013ten beri Memorial Ataşehir hastanesine gidiyorum şu an 7 aylık hamileyim .. doğumum yaklaştıkça doğum fiyatları hakkında bilgi edinmek istedim. ne zaman muhasebeyi arasam hep farklı fiyat aldım . vakıfbanklı olduğumu belirtiyorum ve bunun üzerinden bana fiyat verdiklerinde sürekli farklı fiyatlar çıkıyor. oysa diğer özel hastanelerde fiyatlar herşey dahil olarak net bir şekilde söyleniyor. bizi bu hamile halimizle birde fatura düşünmeye sevk ediyor Memorial Ataşehir... maalesef birşeyi bilmeyen muhasebe ile karşı karşıyayız. ve bu sebeple benim gibi bir sürü hasta kaybetmeye devam edecek Memorial Ataşehir. konuyla ilgili umarım yetkili ve bilgili birine ulaşabiliriz.

Merhaba bayanlar bizim doğum temmuzda ataşehir memorial da oldu hastaneden çok ama çok memnun kaldık araştırma yapanlara faydalı olur diye yazmak istedim.

Sağlıklı günler.

Merhaba bayanlar bizim doğum temmuzda ataşehir memorial da oldu hastaneden çok ama çok memnun kaldık araştırma yapanlara faydalı olur diye yazmak istedim.

Sağlıklı günler.
Merhaba
Sakincasi yoksa doktorunuz kimdi sezeryan mi normal mi dogum yaptiniz bilgi verirseniz sevinirim. Ben de atasehir memorialda bilgi hn.a gidiyorum ve onumuzdeki hafta sezeryan ile bebegi alacak insallah.

Merhaba,

Ben de şuan Bilgi Hanım a gidiyorum. Ilgisinden memnunum. Yakın zamanda burada doğum yapan arkadaşlar fikirlerini ve ne kadar ödediklerini paylaşabilirler mi lütfen. Ben telefonla bilgi istediğimde 10 bin artı ilaç dediler. Benim doğum paketi içermeyen bir sigortam var biraz indirim sağlıyor sadece.

Merhaba,

Ben de şuan Bilgi Hanım a gidiyorum. Ilgisinden memnunum. Yakın zamanda burada doğum yapan arkadaşlar fikirlerini ve ne kadar ödediklerini paylaşabilirler mi lütfen. Ben telefonla bilgi istediğimde 10 bin artı ilaç dediler. Benim doğum paketi içermeyen bir sigortam var biraz indirim sağlıyor sadece.
Epidural sezeryan dogum yaptim. Hst.deki tum ekipten cok memnun kaldim. Ozellikle anestezi uzmani ilknur hn ve dr.um bilgi hn.superlerdi.. tavsiye edrim. Hst.odalarinin hacminin kucuk olmasi disinda hicbi sorun yasamadim.
Ucret olarak da 6000tl odedi yani sigorta karsiladi ben odemedim..

fermante fermante cevabınız için teşekkür ederim. Yakın zamanda mı yaptınız doğumu acaba? Çünkü söylediğiniz rakam bana verilen fiyatın yarısı neredeyse.

fermante fermante cevabınız için teşekkür ederim. Yakın zamanda mı yaptınız doğumu acaba? Çünkü söylediğiniz rakam bana verilen fiyatın yarısı neredeyse.
Evet 1 ay once yaptim. Bana da 8000 demislerdi 6000 hesap cikti. Degisiyormus bilmiyorum. Bi de sigortasina gore de fiyat degisiyor sanirim. Sizin sigorta yoktu dimi oyle olunca epey pahali oluyor. Sigorta firmalarinin anlasmalari oldugundan indirimli oluyor.

Evet 1 ay once yaptim. Bana da 8000 demislerdi 6000 hesap cikti. Degisiyormus bilmiyorum. Bi de sigortasina gore de fiyat degisiyor sanirim. Sizin sigorta yoktu dimi oyle olunca epey pahali oluyor. Sigorta firmalarinin anlasmalari oldugundan indirimli oluyor.

Doğum paketi içermeyen bir sigortam var. Biraz indirim sağlıyor çok fazla bişey değil maalesef. Ocakta teni fiyatları belli olsun da muhasebeye gidip yüzyüze bir görüşeyim bakalım belki pazarlık yaparız biraz :)

Merhaba, memorial ataşehir hastanesinde doğum yapan var mı acaba? Henüz hamile değilim ama bebek düşündüğümüz için araştırma içindeyim. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim :)

Merbabalar konuyy güncellesel ataşehir memorial tavsiye edeceğiniz öncelikle normal doğum yanlısı iletişşmi kuvvetli kimi önerirsiniz şuan tecrübe eden ve daha önce tecrübe etmiş arklar? Yrdımmm pliss Sgklı biri için fiyatlar nw kdr pahalı old tahmin ediyorum ama fkir almak isterim☺️

Merhabalar ben şuan memorial ataşehire bilgi hanıma gidiyorum ve gayet memnunum Allah kısmet ederse doğumumu da burada yapacağım. Benim özel sigortam var ama normalde fiyatlar nedir bilemiyorum olmayanlar için. Daha yolun başındayız 12 haftalık hamileyim :)

Merhabalar ben şuan memorial ataşehire bilgi hanıma gidiyorum ve gayet memnunum Allah kısmet ederse doğumumu da burada yapacağım. Benim özel sigortam var ama normalde fiyatlar nedir bilemiyorum olmayanlar için. Daha yolun başındayız 12 haftalık hamileyim :)
Ben de gecen yil bilgi hn.da dogum yaptim cok memnun kaldim tavsiye ederim

Merbabalar konuyy güncellesel ataşehir memorial tavsiye edeceğiniz öncelikle normal doğum yanlısı iletişşmi kuvvetli kimi önerirsiniz şuan tecrübe eden ve daha önce tecrübe etmiş arklar? Yrdımmm pliss Sgklı biri için fiyatlar nw kdr pahalı old tahmin ediyorum ama fkir almak isterim☺️
Can'ım merhaba sorunun yanıtı Serap Mollaoğlu , bizim ilk doğumu normal yaptırdı başka hastanede idi o Zaman ,bu kezle kısmet olursa yine ona gideceğim.

Back
X