memorial ataşehir dr. bilgi gökcan

murinez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
6
0
36
İstanbul
merhaba, hamileyim, memorial ataşehir hastanesinde dr. bilgi gökcan' a gitmeyi düşünüyorum, doktor ve hastane hakkında bilgisi olan var mı, veya anadolu yakasında başka bir doktor ya da hastane önerebilir misiniz?

merhaba, hamileyim, memorial ataşehir hastanesinde dr. bilgi gökcan' a gitmeyi düşünüyorum, doktor ve hastane hakkında bilgisi olan var mı, veya anadolu yakasında başka bir doktor ya da hastane önerebilir misiniz?

merhaba, doğum yaklaşıyor eğer gittiysen paylaşır mısınız bizimle? bu arada doğum ücretleri ve muayene ücretleri nedir?

Merhaba,

Ben de şuan Bilgi Hanım a gidiyorum. Muayene 285 civari sanırım, ben sigortamın indirimi ile 185 ödüyorum.İlgisinden memnunum. Cebinden de ulaşabiliyorum kendisine. Yakın zamanda burada doğum yapan arkadaşlar fikirlerini ve ne kadar ödediklerini paylaşabilirler mi lütfen. Ben telefonla bilgi istediğimde 10 bin artı ilaç dediler. Benim doğum paketi içermeyen bir sigortam var biraz indirim sağlıyor sadece.

Merhaba,
Ben Ataşehir Memorial Hastanesinde Kadın hastalıkları ve doğum doktoru Serkan Aydoğdu ya gidiyorum ve çok memnunum hem güler yüzlü , çok ilgili işini çok iyi yapıyor ayrıca ben sağlık sektöründe çalışıyorum ve bir çok doktor tanıyorum.Serkan Bey ile de tesadüfen tanıştım ama güvenebileceğim bir doktorum oldu araştırın derim.

bilgi hanıma gittim, gittikten bir iki gun sonra ilaçla ilgili bir sey sormak istedim, telefonuna msj yolladım, ancak kesinlikle dönmedi, daha sonra bende kendisine gitmekten vazgeçtim, biraz araştırdıktan sonra asm de dr zeynep yılmaz 'a gitmeye karar verdim, şu ana kadar çok memnunum kendisinden, güleryüzlü, ilgili ve danıştığım bir çok şeye hemen dönüp cevap verdi.

bilgi hanıma gittim, gittikten bir iki gun sonra ilaçla ilgili bir sey sormak istedim, telefonuna msj yolladım, ancak kesinlikle dönmedi, daha sonra bende kendisine gitmekten vazgeçtim, biraz araştırdıktan sonra asm de dr zeynep yılmaz 'a gitmeye karar verdim, şu ana kadar çok memnunum kendisinden, güleryüzlü, ilgili ve danıştığım bir çok şeye hemen dönüp cevap verdi.

Enteresan ben whatsapp dan yazıyorum, müsait olduğunda cevap veriyor kısa da olsa.

merhaba baya bir zaman geçmiş ama yazmadan gecemedim
benim 2 kızımıda dünyada tanıdığım en mükemmel doktorumun ellerine teslim ettim oda BİLGİ GÖKCAN DIR
çok ilgili kibar naif ne zaman isteseniz görüşebilecğiniz bir doktor hım aradım dönmedi demiş bir bayan sonuçta doğum doktoru ameliyatta olabilir bir konferans da olabilir işi olabilir dönmeye bilir ama asla ilgisiz denilemez çok iyi ve sağlıklı bir doğum yapmak istiyorsanız BİLGİ hanıma gidin derim şidddetle. o bizim evimizin can doktoru bitanesi cok ama çok seviyoruz rabbim sağlık ve uzun ömür versin inşl.sevgilerimle.

merhaba.hamile kalmayı düşünüyorum ve uzun araştırmalar sonucu Bilgi Hanım'ı buldum.alerji ve astım hastasıyım, yoğun ilaçlar kullanıyorum maalesef.Bilgi Hanım bu durumda yardımcı olabilir mi acaba? bilgisi olan varsa çok sevinirim;)

Ben asla tavsiye etmiyorum. Oglumun 12.haftada ense kalinligi cikmisti. Doktora gosterdik sonucu vahhh vahhh tuhhh tuhh niye boyle olduki seklinde yorumlariyla dunyayi basimiza yikti. Zaten int bi suru sey okumustk moralimiz bozuktu bi de ustune tuz biber ekti. Sonrasinda test yapildi normal cikti sonuc. Sonucu doktora gonderdm whatsapp tan cevap aynen su "ok hersey normal" baska yapmamiz bisey var mi? " 18.hafta aft" o ne? " beli delik mi testi" ya zaten ben 10 gun aglamisim bana moral vercegine 18.haftaya kadar strese sokuyor beni. Simdi oglum dogdu cok sukur masallah gayet saglikli. Doktora kalsa kesin sorunluydu. Asla ama asla tavsiye etmiyorum. Zaten aninda degistim. Siz e onerim atasehirde pinar tokatlioglu. Normal dogumu destekleyen sakin sevecen bilgili bir bayan. Cok sukur bana normal dogum yaptirdi.

merhaba baya bir zaman geçmiş ama yazmadan gecemedim
benim 2 kızımıda dünyada tanıdığım en mükemmel doktorumun ellerine teslim ettim oda BİLGİ GÖKCAN DIR
çok ilgili kibar naif ne zaman isteseniz görüşebilecğiniz bir doktor hım aradım dönmedi demiş bir bayan sonuçta doğum doktoru ameliyatta olabilir bir konferans da olabilir işi olabilir dönmeye bilir ama asla ilgisiz denilemez çok iyi ve sağlıklı bir doğum yapmak istiyorsanız BİLGİ hanıma gidin derim şidddetle. o bizim evimizin can doktoru bitanesi cok ama çok seviyoruz rabbim sağlık ve uzun ömür versin inşl.sevgilerimle.
Merhaba Can'ım asilama tedavisi icin gitmek istiyorm bilgi hanıma fkt hic yorum okuyamadım bu konuda sizin duyumlarınız nedir Nasıl bir doktordur kendisi ?

Selamlar,

Çok uzun zamandır yazmıyordum forumda. Konu Bilgi Hoca olunca muhakkak yazmalıyım dedim.
Bence kesinlikle şahane bir doktor. Bir çok şeyi anlatır yardımcı olur.
Çok ufak şeyler için bile whatsapptan yazdığımda mutlaka dönüş yapmıştır.

Elindeki sonuçlara göre eğer varsa olumsuz bir durum, tüm alternatifleri ile anlatır ama en çok olumlu sonucu anlatır.
Eğer olumsuz bir durum olma ihtimali varsa biraz evhamlı yaklaştığı doğrudur. Ancak bu da tamamen tedbir amaçlıdır. Ufacık bir kanamada bile herşeyin yolunda olduğundan emin olmak için kontrole çağırır.
Ancak herşey yolunda ise de kesinlikle üzmez. Hep iyiye yönlendirir.

Hamilelikte kilo konusunda hassastır. Annenin ve bebeğin beslenmesi konusunda hassastır.

Bir kaç doktor daha gezdiğimde beni en tatmin eden doktor kesinlikle Bilgi Hanım'dı. Düzenli hastası olduğunuzda sizi tanımaya da başladığı için ona göre sizinle iletişime geçiyor. Kesinlikle, bu noktadan sonra süreç çok daha keyifli oluyor.

İlk gebeliğim düşük ile sonuçlanmıştı. Kürtajımı o yapmıştı. Bu süreçte aile yakınım gibi ziyaretime dahi gelip sarılıp teselli etmişti. Şimdi yeniden hamileyim, öğrenir öğrenmez ona gittim. İlk olumsuz tecrübeden sonra benden bile çok sevinmiş olabilir bu habere.

Ek olarak, daha önce kendisi ablamında doğumunu yaptırmıştı. Ablam da problemli ve riskli bir gebeliği olmasına rağmen Bilgi Hanım'ın desteği ve doğru yönlendirmeleri ile sorunsuz olarak normal doğum yaptı ve doğumdan 3-4 saat sonra ayağa kalktı. Çok da iyi geçmişti bu süreci.

Özel sağlık sigortamız değiştiği için çok üzülerek alternatif doktor arıyorum. Doğumumu, Allah nasip ederse, başka hastanede yapacak olsam da, süreçte belli aralıklarla Bilgi Hocam'a da gidip mutlaka yorumlarını alacağım.

Özetle, Bilgi Hanım ile tüm muayenelerim, tüm süreçlerim, tüm tecrübelerim çok olumlu ve güzel.
Dilerim kimse bu kadar özel bir süreçte olumsuz bir durum ile karşılaşmaz.

Sevgiler.

Ben ilk kez bugun tanistim. Yarim saat konsultasyon yapti. Detaylica muayene edip uzunca herseyi anlatti. Sakin ve sevimli bir Dr. Ben onunla doguma ilerleyeceğim.
Canım hala aynı doktora mı gidiyorsun ? Bende doktor arayışındayım ama özel sağlık sigortam doğumu kapsamıyor muayene ücreti ne kadar bir bilgin var mı ?

Bilgi hocada 2022 yılında iki kez tüp bebek tedavim oldu. Kişiye özel bir tedavi uygulamiyorlar . İlaçları hemşire hanım herkese aynı yazıyor . Bu zorlu süreçte hiçbir destek beklemeyin . Bu kadar hastalariyla, konuşmak zorunda olduğu için konuşan başka bir doktor görmedim . Dondurulmuş embriyom olduğu için 2. transferi de memorial atasehirde oldum . Asla kimseye önermiyorum , özellikle tüp bebek için

Back