Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, hamileyim, memorial ataşehir hastanesinde dr. bilgi gökcan' a gitmeyi düşünüyorum, doktor ve hastane hakkında bilgisi olan var mı, veya anadolu yakasında başka bir doktor ya da hastane önerebilir misiniz?
bilgi hanıma gittim, gittikten bir iki gun sonra ilaçla ilgili bir sey sormak istedim, telefonuna msj yolladım, ancak kesinlikle dönmedi, daha sonra bende kendisine gitmekten vazgeçtim, biraz araştırdıktan sonra asm de dr zeynep yılmaz 'a gitmeye karar verdim, şu ana kadar çok memnunum kendisinden, güleryüzlü, ilgili ve danıştığım bir çok şeye hemen dönüp cevap verdi.
Merhaba Can'ım asilama tedavisi icin gitmek istiyorm bilgi hanıma fkt hic yorum okuyamadım bu konuda sizin duyumlarınız nedir Nasıl bir doktordur kendisi ?merhaba baya bir zaman geçmiş ama yazmadan gecemedim
benim 2 kızımıda dünyada tanıdığım en mükemmel doktorumun ellerine teslim ettim oda BİLGİ GÖKCAN DIR
çok ilgili kibar naif ne zaman isteseniz görüşebilecğiniz bir doktor hım aradım dönmedi demiş bir bayan sonuçta doğum doktoru ameliyatta olabilir bir konferans da olabilir işi olabilir dönmeye bilir ama asla ilgisiz denilemez çok iyi ve sağlıklı bir doğum yapmak istiyorsanız BİLGİ hanıma gidin derim şidddetle. o bizim evimizin can doktoru bitanesi cok ama çok seviyoruz rabbim sağlık ve uzun ömür versin inşl.sevgilerimle.
Canım hala aynı doktora mı gidiyorsun ? Bende doktor arayışındayım ama özel sağlık sigortam doğumu kapsamıyor muayene ücreti ne kadar bir bilgin var mı ?Ben ilk kez bugun tanistim. Yarim saat konsultasyon yapti. Detaylica muayene edip uzunca herseyi anlatti. Sakin ve sevimli bir Dr. Ben onunla doguma ilerleyeceğim.
Benim allianz indirimim var. 170 lira indirimli. Sanirim normali 350liraCanım hala aynı doktora mı gidiyorsun ? Bende doktor arayışındayım ama özel sağlık sigortam doğumu kapsamıyor muayene ücreti ne kadar bir bilgin var mı ?