Saç Rengi ve Saç Boyama memnun kalmadığım platin saçlarım!

Scarlet89

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
1.708
2.810
733
kızlar bugün saçımı platin yaptırdım 22 yaşındayım ve ufak tefek gösteriyorum, aslında beyaz saç yakıştı ama saçımı toplamak istediğimde gri beyaz gbi durduğu için hoşuma gitmedi ve yaşıma uygun olmadığına karar verdim yarın gidip tekrar boyatmayı düşünüyorum ama açıkçası sarı tonlarından da vazgeçmek istemiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim daha önce bu tecrübeyi yaşayanınız oldu mu ? platin rengin üstüne ne renk boyatırsam tutar? illa kahveye mi boyatmak gerek bunu hiç istemiyorum açıkcası :26:

oturdukça iyice beyazlaşır sanırım tam platin yani sarı değil beyaz, ev halkından olumlu iltifatlar almadım okula da böyle gitmek istemiyorum o yüzden boyatmam gerek

daha koyu bir sarıya boyatabilirsin bence sonuçta röfle yaşınıda olduğundan büyük gösterir yüzünüde solgun yapar asla makyajsız kullanamazsın daha doreli bi koyu sarıya mesela bal sarısına falan boyatabilirsin umarım saçların çok yıpranmaz..

Ten rengini, kaşlarını göremediğim için birşey diyemem.
Beyaz tenliysen, kaşların da açık tonlardaysa çok güzel olmuştur.
Tabi ben platin saçları çok beğeniyorum ne olursa olsun.
Önemli olan senin beğenmen, beğenmediysen biraz koyult, sarının daha koyu tonlarını dene.
Zaten platin olduğu için her renk çok güzel tutar.
Ancak makyajına önem ver, saçların seni yaşlı da gösterebilir.

fikirleriniz için teşekkür ederim öncelikle kızlar Ben oldukça beyaz tenliyim, kaşlarım da doğal açık renkte bal köpüğü tonu diyelim, gözlerim de yeşil. Gözlerim bu rengi yadırgamadı, sevgilim çok beğendi ama annem babam beğenmeyince ister istemez bi "acaba" oluştu, ben biraz da böyle çevredekilern fikrini çok önemseyen bi tipim maalesef..o yüzden daha canlı bir sarı yaparsam içim rahat edicek sanırım. inşallah yanmaz bu kadar işlem üstüne

koyulaştırmak için hemen karar verme derim biraz bekle çoğu insan bu rengi elde etmek için çok uğraş veriyor.tam rengini yakalamışsın.

Gözlerin ve ten renginle de uyumlu olacaktır o zaman.
Yarın okula gideceğim demişsin.
Bu şekilde git bak, güzel de bir makyaj yap çünkü platin soluk gösterir yüzü, yaşlı gösterir.
Çevremdekilerin fikirileri önemliymiş senin için o zaman bak tepkilere, çoğunluk olumluysa bir sürü daha kullan gerçekten yakışmamışsa koyultursun 1-2 ton.
Platin tonlarında sık röfleleri de beğeniyorum ben topladığın zaman beyaz gibi duruyor dediğin için belki sık röfle attırarak değiştirebilirsin.

röfle ben de seviyorum ama çıtçıt kullandığım için röfle tutturmak zor oluyor hem de masraflı açıkçası hem kendi saçıma hem de çıtçıta..bir önceki saç rengim de dore sarıydı okuldakiler ona bile alışamamışken beyaz saçlarla gitsem neler derler

bir de fikrinize danışmam gerek tekrar kızlar, sizce bu rengin adı ne olabilir http://4.bp.blogspot.com/_Z8loRfZkz...H2AA/s1600/modatakip.net+sarı+saç+rengi+2.jpg çok zor renkler istiyorum sanırım hep

tenime gitti ama çok yaşlı işi durdu o yüzden bugün gittimmm kuaförüm platin sarısı yaptı içim rahat etti ama o beyaz saç bu rengi alana kadar canımız çıktı tekrar açıcıyla o beyazlıktaki kül tonunu kırdı ve dore cila geçti 3 defa kabus gibiydi yanıcak sandım ama yanmadan atlattım bu macerayı da

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…