- 19 Ekim 2023
- 247
- 228
- 27
-
- Konu Sahibi Gizemyasar
Amin teşekkür ederiz :)Hayırlı olsun öncelikle kuzum
Ben Sonat Kaya’ya yaptırdım çok da memnun kaldım. İnstagram sayfası da var. Oradan bakabilirsin
Rica ederim canım. Sen bir de tatil için villa sormuşsunAmin teşekkür ederiz :)
İletişime geçtim bile teşekkür ederim :))
Güvenilir olması benim için en önemli etken, her yerde dolandırıcı siteler mevcut. İnceliyim burasını da teşekkür ederim bilgi için :)Rica ederim canım. Sen bir de tatil için villa sormuşsun
Bak bu siteden, bu villaya gitmiştik biz de bundan da çok memnun kaldım. Hatta sahibinin birebir telefon numarası da var. İstersen atarım fiyatta biraz daha yardımcı olur sanaVilla Aryas
Kiralık villa Aryas, beklentilerinizin çok üzerinde sunduğu konfor ile sizlere tüm yılın yorgunluğunu unutturacak.www.yazlikcim.com.trköy içi gibi bir yer. Merkeze arabanla yarım saat falan . Ama çok şirin bir yer kesinlikle. Kendi aracınızla gidecekseniz çok güzel olur. Ama otobusle gidecekseniz memnun kalmayabilirsiniz
Rica ederim kuzum. O bölgede çok villa var böyle. Zaten gittiğinde görüyorsun hepsi neredeyse yanyana, yol boyunca hep villaların tabelaları var. O bölgede gerçekten çok varGüvenilir olması benim için en önemli etken, her yerde dolandırıcı siteler mevcut. İnceliyim burasını da teşekkür ederim bilgi için :)
Siz hangi siteden tuttunuz acabaBiz de balayı için Antalya da kiralik bir villa tuttuk. Ağustos ayında gidicez. Erken rezervasyon yapıldığında fiyatlar bir tık daha uygun olabiliyor. Villalar kişiye özel olduğu için kahvaltı, yemek vs kendimiz hazırlıycaz o yönü eksi aslında ama rahatlık açısından bizim de tercihimiz o yönde oldu